Εξέλιξη έργου υγειονομικής αναβάθμισης του νοσοκομείου

0
1636

«Συνεχίζονται με κανονικό ρυθμό οι εργασίες αλλαγής δαπέδων, βαφής τοίχων και κασών των θυρών του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ. Εκτελούνται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου: «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ», που χρηματοδοτήθηκε από το Π.Ε.Π. (ΕΣΠΑ) από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και σε εφαρμογή σύμβασης κατασκευής που υπογράφτηκε από τον Περιφερειάρχη κ. Μέτιο Χρήστο.
Στο δύσκολο εγχείρημα συμμετέχει όλο το προσωπικό διότι κάθε αντικείμενο είτε είναι στο δάπεδο είτε στους τοίχους πρέπει να αποσυναρμολογηθεί και να μεταφερθεί σε άλλους χώρους χωρίς να σταματήσει καμία λειτουργία του Νοσοκομείου. Έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στα κλιμακοστάσια, στο τμήμα της Διοίκησης, στα Εξωτερικά Ιατρεία και Εργαστήρια, ενώ σύντομα ολοκληρώνονται και στο Τμήμα Αιμοδοσίας. Ακολουθούν η Ορθοπεδική και Παιδιατρική Κλινική. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό μας για τη φιλότιμη συμμετοχή του. Επιπλέον ευχαριστώ τους ασθενείς και τους συνοδούς τους, για την κατανόηση και την ανοχή τους στην ταλαιπωρία που τους υποβάλλουμε, αλλά είναι ανυπέρβλητη ανάγκη η υγειονομική αναβάθμιση των χώρων του Νοσοκομείου.
Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά σε όλους τους πολίτες που σε λίγο καιρό θα αισθάνονται πιο άνετα και ασφαλέστεροι, στο ανακαινισμένο περιβάλλον» ανακοίνωσε χθες η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας κα Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!