«Φωτιά» στην Α’ Ε.Π.Σ.Δ. βάζουν οι γεννηθέντες το 2004

0
998

Σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που γεννήθηκαν το 2004, και μάλιστα επειγόντως, πρέπει να επιδοθούν οι ομάδες που θα αγωνίζονται την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Δράμας, διότι σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια, από την περίοδο αυτή κάθε ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.Δ. θα πρέπει να ξεκινά τον αγώνα με δύο τουλάχιστον ποδοσφαιριστές γεννημένους το έτος 2004 ή νεότερους, ενώ θα πρέπει καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα να αγωνίζεται ένας.
Αυτό σημαίνει ότι κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει στις τάξεις της τουλάχιστον 4-5 παίκτες γεννημένους σε αυτή την κρίσιμη ηλικία, διότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα υπάρχουν τραυματισμοί, κάρτες και διάφοροι άλλοι παράγοντες, οι οποίοι πιθανόν να μην επιτρέπουν σε κάποιον να αγωνισθεί.
Βέβαια, ελπίζουμε να μην ζήσουμε τραγελαφικές καταστάσεις όπως αυτές που είχαμε δει πριν από πολλά χρόνια σε παρόμοια εφαρμογή ορίου ηλικίας, όταν οι ομάδες ξεκινούσαν με τον απαιτούμενο αριθμό παικτών και στα πρώτα 5 ή 10 λεπτά του αγώνα έκαναν αλλαγή τους «τότε μικρούς» και έβαζαν «μεγάλους». Κάτι τέτοιο θα πρέπει με κάποιον τρόπο να προβλεφθεί, διότι οι καιροί άλλαξαν και θα διώξουμε τους «μικρούς» από τα γήπεδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ