Γ’ Εθνική: Σκέψεις για αίτημα αναβολής του αγώνα με Πανδραμαϊκό από την Ένωση Αλεξανδρούπολης

0
1596

Το ενδεχόμενο να ζητήσει με επίσημο αίτημά της στην ΕΠΟ την αναβολή του κρίσιμου βαθμολογικά αγώνα της με τον Πανδραμαϊκό σκέφτονται τις τελευταίες ώρες στην Ένωση Αλεξανδρούπολης.
Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι σχεδόν η μισή ομάδα της Εβρίτικης ομάδας απαρτίζεται από αστυνομικούς και στρατιωτικούς, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε αυξημένη εγρήγορση, με ελάχιστες ώρες ύπνου και σχεδόν μηδέν προπονήσεις, εξαιτίας των γεγονότων με την απόπειρα μαζικής παράνομης εισβολής μεταναστών από την Τουρκία.
Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στο ρόστερ της ομάδας, διαπιστώνει ότι στην Αστυνομία εργάζονται οι Γιάννης Δορουγιδένης, Χρήστος Μπαρμπαγιάννης, Σωτήρης Μάζης και Πασχάλης Γκουντενούδης, ενώ στρατιωτικοί είναι οι Κώστας Λίτσιος, Σεβαστός Γκαβανόζης, Τάσος Μπινοπουλος. Επιπροσθέτως, αυτήν την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία ο έτερος τερματοφύλακας της ομάδας, Σίμος Συνοδινός.
Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει κάποιες πρώτες κινήσεις και εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατατεθεί επίσημο αίτημα. Προς αυτήν την κατεύθυνση, εφόσον τελικά κατατεθεί το αίτημα, θα συνηγορήσει και η ΕΠΣ Έβρου, που το πρωί της Τετάρτης έλαβε απόφαση αναβολής όλης της αγωνιστικής δράσης του Σαββατοκύριακου στα τοπικά πρωταθλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ