Γ. Παπαδόπουλος: «Άλλά 10 κρούσματα καταγράφηκαν στη Δράμα μέχρι το βράδυ της Παρασκευής»

0
11504
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γ. Παπαδόπουλος δήλωσε στα “Χ” ότι αλλάζει με μεγάλη ταχύτητα ο αριθμός των κρουσμάτων στη Δράμα.

Δυστυχώς, επιβαρύνεται καθημερινά το επιδημιολογικό φορτίο στη Δράμα, αφού μετά τα 6 κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή, υπήρξε υπηρεσιακή ενημέρωση προς τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, ότι καταγράφηκαν άλλα 10 κρούσματα  θετικά στον covid-19 μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, μιλώντας στα “Χ” εξήγησε ότι εκτός από τα στοιχεία για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των μοριακών ελέγχων, ενδεχομένως ο αριθμός των κρουσμάτων να είναι ακόμη μεγαλύτερος, όπως προκύπτει απο τις ενδείξεις των rapid test που έχουν γίνει παράλληλα σε ιδιωτικά εργαστήρια. Ο κ. Παπαδόπουλος, που είναι σε συνεχή επαφή με το Νοσοκομείο της Δράμας, τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες υπηρεσίες, τόνισε στα “Χ” ότι πλέον τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται και η εικόνα στο Νομό της Δράμας διαφοροποιείται από ημέρα σε ημέρα σε ότι αφορά την αύξηση τους.

«Μέχρι να βγουν τα επίσημα αποτελέσματα για τα κρούσματα ενημερωνόμαστε ότι υπάρχουν και άλλα, ανεπίσημα, απο τις ενδείξεις των rapid test. Τη Δευτέρα θα απευθύνω κάλεσμα στους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να συναντηθούμε την Τρίτη, στο ίδιο τραπέζι, και να ανακοινώσουμε πόσο σημαντικό και απαραίτητο είναι στη Δράμα να τηρούνται τα μέτρα προφύλαξης αλλά και σε ποια επίπεδα διαμορφώνεται η κατάσταση. Δυστυχώς, βλέπω ότι δεν θα παραμείνουμε στο επίπεδο 1 του Υγειονομικού Χάρτη του ΕΟΔΥ, διότι σε καθημερινή βάση και με μεγάλη ταχύτητα, αλλάζει ο αριθμός των κρουσμάτων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ