ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ευχαριστήριο του προέδρου Αθανάσιου Κάππα

0
1313

Τέλος μιας εξαιρετικής αγωνιστικής χρονιάς για εφέτος και πρώτα από όλους θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου τον Χρήστο, τον Τάκη και την Παυλίνα που απογείωσαν τα αγωνιστικά τμήμα της ομάδας μας, φέρνοντας 2 χρυσά μετάλλια στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ., ένα ασημένιο μετάλλιο, και μια 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων. Είμαι σίγουρος ότι και την καινούργια χρονιά θα κάνουν ακόμα καλύτερη και σπουδαιότερη πορεία με την Γαία.
Τις αθλήτριες μου φυσικά που ανέχτηκαν τις παραξενιές μου και έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο κερδίζοντας με την αγωνιστικότητα τους και το ήθος τους.
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα κορίτσια της Γαίας για τη φετινή τους προσπάθεια. Δύσκολη χρονιά, αλλά όσο πιο δύσκολη χρονιά τόσο πιο γλυκιά η επιτυχία στο τέλος.
Είναι στιγμές που σίγουρα μένουν μια ζωή και όλοι ελπίζουμε να επαναληφθούν και να τις ζήσουν και οι νεότερες αθλήτριες της ομάδας μας.
Επίσης ευχαριστω
Τους πολύτιμους συνεργάτες μου από το Διοικητικό Συμβούλιο, τον Στάθη, Παύλο, Μπάμπη, Νίκο, Στέφανο. Τον έφορο μου Γιάννη ο οποίος μου επέτρεψε να μην ασχολούμαι με δελτία, μεταγραφές, ανανεώσεις κλπ και είχα το κεφάλι μου ήσυχο!
Τους γονείς των μικρών κοριτσιών, που ως αφανείς ήρωες βίωσαν όλες τις προπονήσεις, τις μετακινήσεις, τους αγώνες και το άγχος των παιδιών τους και όλα αυτά αδιαμαρτύρητα σα να έπαιζαν οι ίδιοι!!! Σε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας ήταν πάντα δίπλα μας. Είμαι σίγουρος ότι τα πάντα θα ήταν φτωχότερα χωρίς αυτούς.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που ως έβδομος παίχτης μας στήριξαν στις δύσκολες στιγμές μας, και δεν ήταν και λίγες, και πανηγύρισαν μαζί μας κάθε επιτυχία μας.
Είναι τιμή μου που πρόσφερα όσο μπορούσα και αυτό το χρόνο στην Γαία Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ