Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας στις 10 Σεπτεμβρίου

0
3491

Λίγο πριν την συγχώνευση με την Τράπεζα Έβρου

Σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Ωδείο καλεί τα μέλη της Δράμας το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΡΑΜΑΣ Συν.Π.Ε. όπως είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας κ. Χαράλαμπος Αλεξανδρίδης.

Πρόκειται για διεξαγωγή συζήτησης σε ουσιώδη θέματα που αφορούν την συγχώνευση με την Τράπεζα Έβρου. Δικαίωμα συμμετοχής στη συνέλευση έχουν όλα τα Μέλη, η εγγραφή των οποίων εγκρίθηκε σε προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις, καθώς και τα μέλη της απορροφούμενης Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου εφόσον έχει συντελεστεί η συγχώνευση.
Πιο συγκεκριμένα στην διάρκεια της ΓΣ θα γίνει συζήτηση και θα ληφθούν αποφάσεις στα εξής θέματα:
1) Υποβολή και Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 01/01/2017 έως 31/12/2017 και ειδικότερα του ισολογισμού με την κατάσταση του λογαριασμού αποτελεσμάτων χρήσης, του πίνακα διάθεσης αποτελεσμάτων χρήσης 01/01/2017 – 31/12/2017 και του Οικονομικού Προσαρτήματος με τη σχετική Έκθεση του Δ.Σ. και την Έκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή.
Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση ολοκλήρωσης πριν τη συνεδρίαση της παρούσης Γενικής Συνέλευσης, της σε εξέλιξη διαδικασίας συγχώνευσης της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΡΑΜΑΣ με τη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΒΡΟΥ με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις θα αφορούν στον Οργανισμό που θα προκύψει από τη συγχώνευση.
2) Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. της Τράπεζας και, εφόσον έχει συντελεστεί η συγχώνευση, των μελών του Δ.Σ. της απορροφηθείσας Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου, και του Ορκωτού Ελεγκτή από πάσης φύσεως ευθύνη αποζημίωσης, αναφορικά με τα πεπραγμένα της διαχείρισης και τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της χρήσης 01/01/2017 – 31/12/2017.
3) Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για τη χρήση 2018 και καθορισμός της αμοιβής τους.
4) Έγκριση της εγγραφής νέων και της διαγραφής παλαιών Μελών.
5) Έγκριση της απόφασης του Δ.Σ. για τη συγκρότηση της Τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου.
6) Αποζημίωση μελών Δ.Σ.
7) Έγκριση εισόδου στρατηγικού Επενδυτή στο Συνεταιριστικό Κεφάλαιο της Τράπεζας.
8) Τροποποίηση- κωδικοποίηση καταστατικού.
9) Λοιπά θέματα – Ανακοινώσεις – Προτάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!