Για 7η συνεχή χρονιά τα δωρεάν μαθήματα αλληλεγγύης από το Λαϊκό Φροντιστήριο

0
4287

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Ν. Δράμας, μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών Δράμας (ΟΓΕ), διοργανώνουν για 7η συνεχή χρονιά δωρεάν μαθήματα αλληλεγγύης, λειτουργώντας το Λαϊκό Φροντιστήριο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Ανδριανουπόλεως 42).

Σε σχετική ανακοίνωση ανέφεραν:
«Για έξι χρόνια δεκάδες μαθητές πέρασαν από τις τάξεις του Λαϊκού Φροντιστηρίου, πολλά από αυτά κατάφεραν να περάσουν σε κάποιο πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ της χώρας.
Για έξι χρόνια εθελοντές καθηγητές από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα δίνουν τη δική τους μάχη, με μεράκι και περηφάνια, για να στηρίξουν γονείς και παιδιά λαϊκών οικογενειών που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με το κόστος των φροντιστηρίων. Οι διοικήσεις του σωματείου και του συλλόγου γυναικών, τους ευχαριστούμε θερμά και απευθύνουμε κάλεσμα σε όσους καθηγητές θέλουν να συμμετέχουν, αλλά και σε όσους θέλουν να συνδράμουν με αναλώσιμα ή με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμούν.
Στόχος των μαθημάτων αλληλεγγύης δεν είναι σε καμιά περίπτωση να υποκαταστήσουμε το δημόσιο σχολείο. Αντίθετα οι φορείς που το διοργανώνουμε παλεύουμε για πραγματικά δημόσιο δωρεάν σχολείο, που να μορφώνει ολόπλευρα και να μην απαιτούνται κανενός είδους επιπλέον φροντιστήρια και μαθήματα. Τα μαθήματα αλληλεγγύης έχουν στόχο να μη στερηθούν τα παιδιά τη βοήθεια, επειδή δεν έχουν να πληρώσουν. Να μη λυγίσουν στις δυσκολίες και τα εμπόδια.
Η εμπειρία του Λαϊκού Φροντιστηρίου δείχνει ότι όταν οι εργαζόμενοι το πάρουμε απόφαση, μέσα από το σωματείο μας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Λαϊκό Φροντιστήριο είναι αλληλεγγύη από εργαζόμενους σε εργαζόμενους, αλληλεγγύη για να οργανωθούμε και να αντισταθούμε στην αντιλαϊκή επίθεση που μας στερεί τη ζωή και τη μόρφωση.
Στο Λαϊκό Φροντιστήριο λειτουργούν τμήματα για όλες τις τάξεις του Γενικού Λυκείου και όλες τις κατευθύνσεις. Επίσης, τμήματα έκθεσης και μαθηματικών Γ Λυκείου ΕΠΑΛ.

Επικοινωνία στα τηλέφωνα:
6932427733,
6981223577,
6977229369,
6944187782»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!