Για εμπαιγμό και παλινωδίες κατήγγειλε την κυβέρνηση ο υπ. Βουλευτής Θεόφιλος Ξανθόπουλος, μιλώντας για την εξαίρεση των υπαλλήλων εξωτερικής φρούρησης των φυλακών από την χορήγηση εκλογικού επιδόματος

0
440

Για εμπαιγμό και παλινωδίες κατήγγειλε χθες την κυβέρνηση ο υποψήφιος Βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεόφιλος Ξανθόπουλος, μιλώντας για την εξαίρεση των υπαλλήλων εξωτερικής φρούρησης των φυλακών από την χορήγηση εκλογικού επιδόματος. Ο κ. Ξανθόπουλος δήλωσε πιο συγκεκριμένα: «Απαράδεκτη και προσβλητική η απόφαση της κυβέρνησης να εξαιρέσει μόνο τους υπαλλήλους εξωτερικής φρούρησης των φυλακών από τη χορήγηση του εκλογικού επιδόματος που δίνεται σε όλο το ένστολο προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Ποιος είναι ο λόγος αυτής της απόφασης μολονότι τους είχε υποσχεθεί το εντελώς αντίθετο; Γιατί η κυβέρνηση εμπαίζει, με παλινωδίες και υπαναχωρήσεις, χιλιάδες υπαλλήλους; Τελικά θα πράξει το αυτονόητο και να τους χορηγήσει το επίδομα;».
Σημειώνεται ότι σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης τόνισε σε επιστολή προς τον πρωθυπουργό ανάμεσα σε άλλα ότι: «Τα σωφρονιστικά καταστήματα παράλληλα είναι και εκλογικά τμήματα και οι εξωτερικοί φρουροί όλο αυτό το διάστημα είναι σε επιφυλακή χωρίς τη χορήγηση αδειών για τη θωράκιση της ασφάλειας των υποδομών και την εκτέλεση συναφών καθηκόντων. Η μη χορήγηση του εκλογικού επιδόματος μόνο στους εξωτερικούς φρουρούς και τους υπαλλήλους των σωφρονιστικών καταστημάτων από το σύνολο του προσωπικού πολιτικού και ένστολου του υπουργείου προστασίας του πολίτη, είναι βέβαιο ότι προσβάλλει την αξιοπρέπειά μας ως επαγγελματίες αλλά και ως πολίτες. Το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επέλεξε να μας προσβάλει εξαιρώντας μας για μια δαπάνη 600.000€, θα πρέπει να αποτελεί case studyπώς χάνεις 5000 οικογένειες τρεις μέρες πριν τις εκλογές. Γιατί είναι βέβαιο ότι αυτό θα συμβεί !
Δεν είναι τα 200 ευρώ, αυτά τα χαρίζουμε. Την τιμή και την αξιοπρέπειά μας, όχι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!