«Η Αλίκη στη Χώρα των απορριμμάτων»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

0
2413

Το ΚΠΕ Παρανεστίου σε συνεργασία με την κ. Αφεντουλίδου Άννα, Συντονίστρια Εκπαίδευσης για την Αειφορία, στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα διοργανώσει σεμινάριο για εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και της Β/θμιας διεύθυνσης εκπαίδευσης Δράμας, με τίτλο:

«Η Αλίκη στη Χώρα των απορριμμάτων»
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 από τις 17:00 έως τις 20:00.
Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνει στο 6ο Δημοτικό Δράμας.
Θα συμμετέχουν 30 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και το σεμινάριο έχει ως στόχο να δοθούν στους εκπαιδευτικούς πρακτικά εργαλεία και ιδέες για την ένταξη της φιλαναγνωσίας στην περιβαλλοντική εκπαίδευση.
Ειδικότερα:
†πώς η δημιουργική αξιοποίηση ενός βιβλίου μπορεί να συμβάλει θετικά στην προώθηση των στόχων ενός περιβαλλοντικού προγράμματος.
†πώς η φιλαναγνωσία ενισχύει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών;
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να στείλουν αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Εκπαίδευσής τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ