Η Δόξα 2016 επιστρέφει φέτος στην αγωνιστική δράση, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026, και ήδη έδωσε τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας απέναντι στην Αθλητική Ένωση Πανσερραϊκή, με την οποία θα αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο στη φετινή διοργάνωση.
Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αδριανής στις αρχές Σεπτεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να δει για πρώτη φορά μέσα στη νέα σεζόν τις παίκτριες της δραμινής ομάδας να πατούν ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Την περασμένη Κυριακή ακολούθησε και το επαναληπτικό παιχνίδι στο γήπεδο Ομόνοιας Σερρών, όπου και οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα, τακτικές και να αποκτήσουν περισσότερη αγωνιστική ετοιμότητα πριν την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Τα φιλικά αυτά αποτέλεσαν μια πολύ καλή ευκαιρία για τις ποδοσφαιρίστριες της Δόξας 2016 να ενισχύσουν τη φόρμα τους και να μπουν σταδιακά στον ρυθμό των επίσημων αγώνων, ενώ ταυτόχρονα πρόσφεραν πολύτιμα συμπεράσματα στα προπονητικά επιτελεία των δύο ομάδων, ενόψει της απαιτητικής χρονιάς που ακολουθεί.
Την προσπάθεια των κοριτσιών της Δόξας 2016 στη νέα αγωνιστική περίοδο θα καθοδηγήσει ο προπονητής Μαρίνος Μαρινίδης, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί την επιστροφή της ομάδας στις επίσημες διοργανώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η ανυπομονησία για τη νέα σεζόν κορυφώνεται, καθώς την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, μέσα από την οποία θα γίνει γνωστή και η σειρά των αγώνων που θα δώσει η δραμινή ομάδα μέσα στη φετινή χρονιά, στον 1ο όμιλο στον οποίο θα συμμετέχει μαζί με τις ομάδες Σειρήνες Γρεβενών, Ποντιακό Αλεξανδρούπολης, Αίαντα Πυλαίας, Ελπίδες Καρδίτσας, ΠΑΣ Βέροια, Άρη Θεσσαλονίκης, Αθλητική Ένωση Λάρισας, Νεφέλες, «Σκίουροι» και ΑΕ Πανσερραϊκή.
Η Δόξα 2016 επέστρεψε στη δράση με φιλικά προετοιμασίας απέναντι στην Α.Ε. Πανσερραϊκή
Η δραμινή ομάδα μπαίνει δυναμικά στη σεζόν 2025-2026, με στόχο ενόψει της συμμετοχής της στη Β΄ Εθνική

















