Η Δράμα 1986 το πάλεψε μέχρι τέλους αλλά ηττήθηκε στην Πράγα

Ζωντανή η ελπίδα της πρόκρισης το Σάββατο στο «Δ. Κραχτίδης»

0
345

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση η Δράμα 1986 γνώρισε την ήττα από τη Ντούγκλα Πράγας με 27-20, στο πρώτο ματς του 3ου γύρου του Europe Cup. Παρότι οι Δραμινοί δεν κατάφεραν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα, έδειξαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση τους, στη ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δ. Κραχτίδης», εκεί όπου η δυναμική στήριξη του κόσμου αναμένεται να κάνει τη διαφορά.
Το παιχνίδι παρέμεινε αμφίρροπο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο 48΄ το σκορ ήταν στο ισόπαλο18-18, με τη Δράμα να βρίσκει λύσεις στην επίθεση και να κρατά σταθερή την αμυντική της λειτουργία. Ωστόσο, καθώς ο χρόνος πίεζε, η τσεχική ομάδα κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη και την κόπωση  της δραμινής ομάδας και με ένα καθοριστικό σερί 3-0, λίγο πριν από το φινάλε, ανέβασε τη διαφορά και διαμόρφωσε το τελικό 27-20.
Παρά την ήττα, η εικόνα πολλών παικτών ήταν ιδιαίτερα θετική. Ο Κόρσακ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ενώ οι Κρητικός, Παπαδόπουλος, Λατσάκου και Μαρκατάτος πάλεψαν μέχρι τέλους σε κάθε φάση, με τον Σίνα να πραγματοποιεί μια εξίσου καθοριστική εμφάνιση. Εκπληκτική παρουσία στον αγώνα είχε και ο 18χρονος Γιώργος Μεσσίνης, ο οποίος έδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχοντας μάλιστα μόλις ένα λάθος σε ολόκληρο το παιχνίδι.
Παρά τα όποια λάθη και τη φυσιολογική πτώση ενέργειας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, το αποτέλεσμα αφήνει τη δυνατότητα στη Δράμα 1986 να διεκδικήσει την πρόκριση της, με τη δύναμη των φιλάθλων της, τον ενθουσιασμό και την ποιότητα του συνόλου της, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στον επαναληπτικό αγώνα στο «Δημήτρης Κραχτίδης».
Πεντάλεπτα: 2-2, 3-4, 7-5, 10-7, 11-9, 11-9 (ημχ.), 13-9, 13-12, 18-17, 20-19, 23-19, 27-20.
Διαιτητές: Χέλμπους – Γιάνσεν (Γερμανία)
Ντούγκλα Πράγας (Κουμπς):Σούμπρτ, Γιόσεφ 7, Ντούντα 3, Σβίτακ 3, Ερεμπάι 1, Κριούσμπερι 3, Κιουλχάνεκ, Μέλιχ 2, Μπρέζινα 3, Μόραβτσικ, Ρακούσκι 5, Καβάτνικ, Σμιντ, Ριούμπι, Χουκ.
Bianco Monte Δράμα 1986 (Βαλαβάνης):Κρητικός 4, Χαϊτίδης 3, Τσαμεσίδης 1, Πολύδωρος, Λατσάκου 1, Τοζακίδης, Δέσμπος, Μανωλούδης 1, Μεσσίνης, Κόρσακ 1, Παπαδόπουλος 5, Σίνα 4, Μαρκατάτος.
Δίλεπτα: 4-5
Πέναλτι: 3/4 – 0/0

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!