Η I.P.A. Δράμας βραβεύτηκε πανελλαδικά για την κοινωνική της προσφορά

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ- ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΡΑΜΑΣ

0
699

Η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στα πλαίσια συμμετοχής της στο 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που έλαβε χώρα από 17 έως 21 Απριλίου 2019 στην Πάργα Πρεβέζης, βραβεύθηκε πανελλαδικά στις τρεις (3) πιο δραστήριες Τοπικές Διοικήσεις μεταξύ 53 συνολικά απ’ όλη την Ελλάδα, για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επέδειξε κατά το έτος 2018, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά την ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών αστυνομικών που υπηρετούν σε όλο το Νομό Δράμας, προς το συνάνθρωπο και την κοινωνία.
Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από τις δράσεις της Τ.Δ. Δράμας κατά το περασμένο έτος, όπως η συνδιοργάνωση της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στη Δράμα, η Συλλογή τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που διαμένουν στο Σπίτι Φιλοξενείας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Ν. Ηρακλείτσα Καβάλας στα πλαίσια του 7ου Τουρνουά ποδοσφαίρου Αστυνομικών «Βασίλης Λυρίδης», Αγορά Πασχαλινών Λαμπάδων για την ενίσχυση του Συλλόγου «ΛΑΜΨΗ», Επίσκεψη σε Δημοτικά Σχολεία καθώς και το Ειδικό Σχολείο Δράμας, η εκδήλωση για τα Παιδιά στον Ιππικό Σύλλογο του Δοξάτου, Προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στο Γ.Ν. Δράμας, ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ «Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» με τη συμμετοχή των δύο θρύλων του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Μπάσκετ Φραγκίσκου Αλβέρτη & Δημήτρη Διαμαντίδη.
Την Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) εκπροσώπησαν στο 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Σκάρλιο Μηνά, ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος, τη Γεν. Γραμματέα κα. Ευκαρπίδου Ευμορφίλη και τον Γ΄ Αντιπρόεδρο κ. Χατζηδημητρίου Γεώργιο.
Για τη βράβευσή της η Ι.Ρ.Α Δράμας δήλωσε: «Ήταν μεγάλη η χαρά και η τιμή που νιώσαμε κατά την παραλαβή του τιμητικού διπλώματος από το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ως αναγνώριση και επιβράβευση των κόπων και προσπαθειών όλων των εθελοντών αστυνομικών μελών της I.P.A. Δράμας που προσφέρουν καθημερινά από τον προσωπικό τους ελεύθερο χρόνο, παράλληλα με τα δύσκολα κι απαιτητικά υπηρεσιακά τους καθήκοντα.
Η βράβευση αυτή μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον να προσφέρουμε με ανιδιοτέλεια και αγάπη προς το συνάνθρωπο και την κοινωνία.
Θα είμαστε δίπλα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία Συλλόγου ή Φορέα απ’ όλο το Νομό Δράμας για Φιλανθρωπικό σκοπό. Εξάλλου, συμμετέχουμε ως ενεργά μέλη στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας, βοηθώντας καθημερινά συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την ευγενική χορηγία τους τις Δραμινές εταιρείες & Οινοποιεία. Τα δραμινά τοπικά προϊόντα προσφέρθηκαν από τα μέλη της I.P.A. Δράμας στους 250 Συνέδρους και Εκδρομείς από Ελλάδα και Εξωτερικό, οι οποίοι έμειναν πραγματικά ενθουσιασμένοι με την εξαιρετική ποιότητά τους και μόνον καλά λόγια είχαν να πουν.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ