Η Ιλιάδα του Ομήρου στη Δράμα την Κυριακή 05/09

0
3549

Η Ιλιάδα του Ομήρου θα παρουσιαστεί από την θεατρική ομάδα «Μικρός Βορράς» στη Δράμα και στο ανοιχτό θεατράκι Αγίας Βαρβάρας την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 20:30.
Το έργο πραγματεύεται τη ζωή του ανθρώπου που δεν είναι παρά μια αφορμή να μιλήσουμε για ασυνείδητες επιθυμίες, και απραγματοποίητες ορμές, κάτω από το λαμπρό φως του Ιλιαδικού κάμπου.
Δύο χρόνια δουλεύεται η διασκευή από την ομάδα του Μικρού Βορρά και θέλει να εστιάσει στην αποκάλυψη, τόσο της ομορφιάς, όσο και της φρίκης. Στην αγριότητα, αλλά και στην αποκάλυψη του ωραίου πολεμιστή που ραντίζει το χώμα με το αίμα του. Ένα έργο που αποκαλύπτει το σήμερα, που ο άνθρωπος περισσότερο είναι θύμα μιας διαχείρισης πάρα διαχειρίζεται τις ανάγκες του. Ακούγοντας ξανά λοιπόν αυτό το κείμενο και ακουμπώντας στη «μεγάλη μνήμη» ας ορίσουμε εκ νέου τον άνθρωπο, τον νέο του σήμερα.
H γενική είσοδος κοστίζει 10 €, την ημέρα της παράστασης. Εισιτήρια προπωλούνται και ηλεκτρονικά από την ticket services στην τιμή των 8 €, έως και 4 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ