Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή αρχίζει να ξεδιπλώνεται

0
2894

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της φετινής Ονειρούπολης. Στις 4, 8, 15, 22 και 27 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι μεγάλες συναυλίες, δηλώνει στα «Χ» ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού


Σε πλήρη εξέλιξη είναι το στήσιμο και η οργάνωση της φετινής Ονειρούπολης, με την εγκατάσταση όλων των οικίσκων να έχει ολοκληρωθεί και τις ηλεκτρολογικές εργασίες που απαιτούνται να έχουν προχωρήσει περίπου στο 40-50% του συνόλου των προβλεπόμενων εργασιών.
Μέσα σε αυτή την εβδομάδα ή το πολύ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η κλήρωση των οικίσκων για τους εμπόρους, ενώ έχει ξεκινήσει και η εγκατάσταση των ψυχαγωγικών παιχνιδιών στη νότια πλευρά του Δημοτικού Κήπου, όπως επισημαίνει στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Δράμας κ. Μιχάλης Τάσσου.
Παράλληλα σε ό,τι αφορά τον στολισμό της πλατείας Ελευθερίας για την Ονειρούπολη, ο Δήμος Δράμας περιμένει την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωροθέου που θα γίνει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, προκειμένου από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου να αρχίσει η διαδικασία του στολισμού της πλατείας Ελευθερίας.
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της φετινής Ονειρούπολης έχει ολοκληρωθεί σε ένα ποσοστό της τάξης του 95%, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της φετινής διοργάνωσης και την παρουσίαση του προγράμματος, όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.
Στην τελετή έναρξης της Ονειρούπολης, φέτος θα δώσουν μουσική συναυλία οι Stavento και η Ήβη Αδάμου, ενώ επιλογή της οργανωτικής επιτροπής είναι να μεταφερθούν οι καθιερωμένες μεγάλες συναυλίες από τις Κυριακές (όπως είχαμε συνηθίσει) καθώς η ημέρα αυτή είχε ήδη επισκεψιμότητα. Πλέον οι μεγάλες συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών πανελλαδικής εμβέλειας, πλην της τελετής έναρξης θα διεξάγονται κυρίως κάθε Πέμπτη αντί για Κυριακή. Έτσι οι μεγάλες συναυλίες της φετινής Ονειρούπολης θα γίνουν στις 8, 15, 22 Δεκεμβρίου. Ωστόσο θα γίνει και μια ακόμη μουσική συναυλία την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου.
Ο κ. Τάσσου εξήγησε επίσης ότι μέχρι στιγμής έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον για επισκέψεις στην Ονειρούπολη, από σχολεία, από γκρουπ επισκεπτών ενώ είναι έντονη και η κινητικότητα που υπάρχει και στα ξενοδοχεία της Δράμας. “Με τους ξενοδόχους έχουμε μια άριστη συνεργασία στη φετινή Ονειρούπολη. Θα αναλάβουν το Κέντρο Ενημέρωσης Επισκεπτών. Τόσο η Ονειρούπολη όσο και οι ξενοδόχοι θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο επίσκεψης στο Νομό Δράμας” τονίζει.
Αξίζει να επισημανθεί ότι η φετινή Ονειρούπολη, παρουσιάζει αρκετές διαφοροποιήσεις από τις προηγούμενες και από την περσινή η οποία διεξήχθη μεν αλλά με φόντο την πανδημία και με πρωτόκολλα ασφαλείας προκειμένου να μην υπάρξει εξάπλωση της πανδημίας. Φέτος
οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές (καλώς εχόντων των πραγμάτων) αν και όπως υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, καλό θα είναι, ανεξάρτητα αν υπάρχουν ή όχι απαγορεύσεις, οι επισκέπτες να τηρούν από μόνοι τους τις υγειονομικές προφυλάξεις που απαιτούνται και να αποφεύγουν όσο γίνεται τον συνωστισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!