Η ομάδα των Αμπελοκήπων μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ

0
3573

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα των Αμπελοκήπων αποτελεί η επίσημη πια ανακοίνωση της συνεργασίας της με τις Ακαδημίες της Π.Α.Ε. ΑΕΚ. Εδώ και μέρες είχε γίνει γνωστή η επίσκεψη του Ηλία Κυριακίδη από την ΑΕΚ στην πόλη μας, με σκοπό να γνωρίσει τη διοίκηση της ομάδας και τους προπονητές και να συζητήσουν για το περιεχόμενο της συνεργασίας τους. Το αποτέλεσμα ήρθε και επίσημα με την ανακοίνωση της ένταξης της Δραμινής ομάδας στο δίκτυο των Ακαδημιών της ΑΕΚ. Το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ καλωσορίζει την ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ και της εύχεται καλή επιτυχία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
Το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ καλωσορίζει τον σύλλογο ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ με έδρα τον Δήμο Δράμας ως επίσημο συνεργάτη της στον Νομό Δράμας για τα επόμενα τρία χρόνια.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε αγαστή συνεργασία και ότι μέσα από την παροχή τεχνογνωσίας στο επιτελείο και στα παιδιά της ακαδημίας, θα πετύχουμε τους στόχους μας και οι δύο πλευρές.
Όποιοι γονείς ενδιαφέρονται για τα προνόμια και τις παροχές που προσφέρει ο σύλλογος, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Τεγξίζογλου Βαλεντίνο (τηλ 6932413743, e-mail: texis31@yahoo.gr). Η Διεύθυνση Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ εύχεται στην ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ καλή επιτυχία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ