Η Ονειρούπολη τινάζεται στο αέρα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ

Κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα από επαγγελματίες που ήθελαν να συμμετέχουν στα παιχνίδια

0
3882

Για καταστάσεις που απειλούν την διεξαγωγή της φετινής Ονειρούπολης έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ Λευτέρης Καλλινικίδης μιλώντας για κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων που οδηγούν σε παύση των εργασιών εγκατάστασης της Ονειρούπολης.

Σύμφωνα με όσα είπε, τα ασφαλιστικά μέτρα κατατέθηκαν από επιχειρήσεις με έδρα την Κατερίνη που ήθελαν να συμμετέχουν στην Ονειρούπολη αλλά το έπραξαν εκπρόθεσμα και χωρίς να υποδεικνύουν το σημείο που τους ενδιέφερε. Μάλιστα εξήγησε ότι οι επιχειρηματίες (τρεις τον αριθμό) δεν απάντησαν στο ερώτημα για τον χώρο που τους ενδιαφέρει εντός της Ονειρούπολης και κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα. Είπε παράλληλα το θέμα θα συζητηθεί στο δικαστικό μέγαρο σήμερα Πέμπτη και ότι εάν το δικαστήριο αποφασίσει να συνεχιστούν οι εργασίες έως την εκδίκαση της προσφυγής (σε ένα μήνα) τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην προετοιμασία, αλλά σε άλλη περίπτωση σύμφωνα με όσα είπε, κινδυνεύει η προετοιμασία και άρα η λειτουργία της Ονειρούπολης.
Εντωμεταξύ ο πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ ανέφερε ξεκάθαρα την Τρίτη ότι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε έχει πολιτικά κίνητρα αφήνοντας να εννοηθεί ότι πίσω από τους επιχειρηματίες που κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων βρίσκεται η αντιπολίτευση. Επίσης ανέφερε ότι οι εξελίξεις οφείλονται στην μείζονα αντιπολίτευση δηλαδή στην παράταξη “Πόλη + Ζωή” και διερωτήθηκε ποια θέση θα λάβει ο επικεφαλής της παράταξης δηλαδή ο κ. Χαρακίδης. Ο κ. Καλλινικίδης σε άλλη δήλωσή του έκανε λόγο για “βρώμικο” παιχνίδι των αντιπολιτευόμενων.
Η απάντηση του επικεφαλής της παράταξης “Πόλη+Ζωή” Κυριάκου Χαρακίδη στις πρώτες δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΚΠΟΤΑ για το ίδιο θέμα ήρθε από δήλωσή του στα κοινωνικά δίκτυα στο πλαίσιο της οποίας ανέφερε “Η Ονειρούπολη Δράμας είναι πολύ δυνατή και δεν κινδυνεύει από κανέναν. Μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Αρκεί ο καθένας να κάνει σωστά τη δουλειά του. Η παράταξη «πόλη + ζωή», όπως πάντα, είμαστε εδώ για να βάλουμε πλάτη και να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. Άμεση ανάγκη να σταματήσει η σκόπιμη πρόκληση πανικού. Εξελίσσεται επικίνδυνα και βλάπτει σοβαρά την Ονειρούπολη. Η πραγματοποίηση της Ονειρούπολης είναι πρώτιστα ευθύνη των διοργανωτών. Καλείται ο Δήμαρχος Δράμας να διαφυλάξει την μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή”.
Η ακριβής δήλωση του προέδρου της ΔΕΚΠΟΤΑ που προηγήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα ήταν η εξής “Αναστολή εκτέλεσης διοικητικών πράξεων (ασφαλιστικά μέτρα) μας κατέθεσαν σήμερα. Δηλαδή πολύ απλά σταματούν οι εργασίες εγκατάστασης στην ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ. Δηλαδή η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ τινάζεται στο αέρα. Ποιοι κρύβονται από πίσω; Ελπίζω να βρίσκονται στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως και όλη η Δράμα να είναι αύριο στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου για να μάθουν όλοι το βρώμικο παιχνίδι αντιπολιτευόμενων. Όλη η αλήθεια αύριο θα λάμψει. Όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο αύριο (Τετάρτη) στις 18:00”
Ο κ. Καλλινικίδης άφησε σαφέστατα να εννοηθεί ότι επρόκειτο να προβεί σε αναφορές ονομάτων δημοτικών συμβούλων που είναι πίσω από τα γεγονότα, στην διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε χθες το απόγευμα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ