Η περαιτέρω αξιοποίηση της Αγίας Βαρβάρας

Βγαίνουν από το συρτάρι επιτέλους οι υπάρχουσες μελέτες

1
820

Τη διαδικασία αξιοποίησης τριών μελετών που είχε κάνει παλαιότερα ο Δήμος Δράμας, προκειμένου να μπορέσουν να γίνουν παρεμβάσεις στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας, μεταξύ αυτών και στο δεύτερο μέρος του πάρκου, απέναντι από τον υδρόμυλο Ζώνκε, επανενεργοποίησε ο Δήμος της Δράμας, κατά το τελευταίο τρίμηνο.
Η περαιτέρω αξιοποίηση του πάρκου της Αγίας Βαρβάρας, φαίνεται ότι έχει βγει από τα συρτάρια του δήμου που πλέον κινείται και πάλι προς την κατεύθυνση αυτή. Αυτό προκύπτει από την απάντηση που έδωσε σε σχετικό ερώτημα των ΧΡΟΝΙΚΩΝ της Δράμας, ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, στο περιθώριο συνέντευξης τύπου την Μ. Δευτέρα, για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής κατά τις πρώτες 100 ημέρες από τη ανάληψη των καθηκόντων της, στην διοίκηση του δήμου.
Ο κ. Παπαδόπουλος υπενθύμισε ότι κατά το παρελθόν, την περίοδο που διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών είχε προσδιοριστεί από τον Δήμο Δράμας, η αποτύπωση, οριοθέτηση και υδραυλική μελέτη του χώρου. Όπως είπε αυτή η αλληλουχία προηγήθηκε προκειμένου να μπορεί να γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας.

Αναλυτικά στη έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εφόσον η Δ.Α ενδιαφέρεται για τους χώρους πρασίνου κτλ , ας ενεργοποιηθεί και να διορθώσει τα κακώς κείμενα του Β.Α.Α 19ης Μαΐου , που σε αυτήν του την κατάσταση μόνο βιοκλιματικό δεν είναι σε αυτήν του την κατάσταση !
    Χρίζει άμεσης συντήρησης !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!