Η πρώτη εκδήλωση της «Επανεκκίνησης»

0
400

– Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι αρχές της παράταξης
– Γιώργος Παπαδόπουλος: «Δεν μπορούμε να αρκεστούμε στα λίγα. Δεν ανεχόμαστε τη νοοτροπία ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει»


Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, το απόγευμα του Σαββάτου, η πρώτη δημόσια εκδήλωση της νέας δημοτικής παράταξης “Επανεκκίνηση για τη Δράμα” με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι πρώτοι 60 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, όπως παρατέθηκαν και οι αρχές και οι θέσεις της παράταξης.
Στη σύνθεση του ακροατηρίου που ήταν πολυπληθές, έχουν την δική τους βαρύτητα, οι παρουσίες του Βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπλούχου, του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστου Παπαθεοδώρου, του περιφερειακού συμβούλου Αργύρη Πατακάκη, του πρώην Αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου της σημερινής Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δράμας Μιχάλη Μουρβετίδη, της διοικήτριας του Νοσοκομείου Δράμας Θεσσαλονικιάς Καρατζόγλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης κ.α. Στην ίδια εκδήλωση συν τοις άλλοις αναγνώσθηκε και ο χαιρετισμός του πρώην Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Μαργαρίτη Τζίμα, που δεν στάθηκε δυνατόν να παρευρεθεί, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, είπε ότι υπάρχουν υψηλές προσδοκίες από τη νέα δημοτική παράταξη και η κοινωνία της Δράμας, περιμένει πολλά από αυτήν. Είπε επίσης ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαψεύσει για μια ακόμη φορά τις ελπίδες των Δραμινών για καλύτερες ημέρες. Πρόσθεσε ότι υπάρχει βαθιά κοινωνική αναγκαιότητα για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και δεσμεύτηκε ότι η νέα παράταξη θα προσπαθήσει καθημερινά να φανεί αντάξια των προσδοκιών του κόσμου. Μιλώντας για το όνομα της νέας δημοτικής παράταξης, είπε ότι προέκυψε από την κοινή διαπίστωση φίλων και συνεργατών του, ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο και ότι δεν γίνεται να συνεχιστεί η αρνητική πορεία του Δήμου Δράμας. Πρόσθεσε ότι χρειάζεται να υπάρξουν αλλαγές άμεσα ώστε να αναστραφεί η κατάσταση στα τοπικά πράγματα και επισημαίνοντας ότι αυτή την ανάγκη έρχεται να εκφράσει η νέα δημοτική παράταξη. «Ήρθε η ώρα για επανεκκίνηση για τη Δράμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ξεκάθαρος στόχος είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου που θα καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών. Είπε ότι η Δράμα πρέπει να αποτελέσει ένα ελκυστικό τόπο ώστε να μείνουν οι νέοι και να επιστρέψουν όσοι αναγκάστηκαν να φύγουν για να έχουν καλύτερες συνθήκες ζωής.
Σε ότι αφορά την ομάδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που παρουσιάστηκε, είπε ότι πρόκειται για μια πολυσυλλεκτική ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων, που προέρχονται από κάθε επαγγελματικό, ηλικιακό και κοινωνικό φάσμα. Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι η νέα δημοτική παράταξη θα τα καταφέρει με όραμα, σχέδιο και μεθοδικότητα, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Δράμας, τόσο η πόλη όσο και οι κοινότητες και πρέπει και μπορούν να αλλάξουν. Επεσήμανε ότι προσωπική του πεποίθηση είναι πως με σχέδιο και δουλειά μπορούν να επιτευχθούν πολλά και ότι η ομάδα των ανθρώπων της νέας δημοτικής παράταξης, είναι η καλύτερη εγγύηση ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον τόπο μας. Είπε ότι είναι αυτονόητο ότι για να αντιστραφεί η εικόνα του δήμου, από την πόλη μέχρι τον πιο απομακρυσμένο οικισμό θα χρειαστεί πολλή δουλειά, και αξιοποίηση όλων των υγειών δυνάμεων της Δράμας και κυρίως η ενεργοποίηση όλων των πολιτών.
Μιλώντας για τις θέσεις ευθύνης στις οποίες έχει υπηρετήσει στάθηκε, στα καθήκοντα που επιτέλεσε ως Αντιπεριφερειάρχης Δράμας και είπε ότι το έργο της διοίκησης αναγνωρίστηκε και πέρα από τα όρια της τοπικής κοινωνίας.
Υπογράμμισε ότι η σημερινή εικόνα της Δράμας, δεν μπορεί να αφήνει κανέναν αδιάφορο, αλλά ξεκαθάρισε ότι οι αντίπαλοί της δημοτικής παράταξης σε αυτή την νέα προσπάθεια, δεν είναι οι υπάρχουσες παρατάξεις, οι οποίες έχουν κάνει και αυτές τον κύκλο τους. Μάλιστα αναγνώρισε ότι σε αυτές συμμετέχουν πολίτες, με διάθεση προσφοράς για τον τόπο. «Βασικός μας αντίπαλος, είναι η ανατροπή του κλίματος παραίτησης και συμβιβασμού, που επικρατεί στη Δράμα και στις κοινότητες» όπως διευκρίνισε για να προσθέσει: «Δεν μπορούμε να αρκεστούμε στα λίγα. Δεν ανεχόμαστε τη νοοτροπία ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Δεν θέλουμε να κάνουμε συνεχώς υποχωρήσεις. Όλα αυτά επικρατούν στην τοπική κοινωνία και δημιουργούν ένα κλίμα ματαίωσης κάθε προσδοκίας. Στόχος μας δεν είναι να γυρίσουμε σελίδα στη διοίκηση του δήμου και να διαχειριστούμε καλύτερα την υπάρχουσα κατάσταση. Στόχος μας είναι να γυρίσουμε κεφάλαιο και να ανατρέψουμε νοοτροπίες και αντιλήψεις που μας κρατάνε πίσω…».
Σε ό,τι αφορά τις βασικές αρχές της νέα παράταξης, είπε ότι αφορούν ένα βασικό δίπολο, τον Άνθρωπο, δηλαδή όλους όσους έχουν επιλέξει να ζουν σε αυτόν τον τόπο και τον Δήμο, όπως αυτός πρέπει να γίνει, για να αρχίσει η Δράμα να μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη πόλη. Ακολούθως είπε ότι οι αρχές της παράταξης είναι αδιαπραγμάτευτες και είναι η εντιμότητα και η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η λογοδοσία, η συνεργασία, ο σεβασμός σε κάθε άποψη, η εργατικότητα και η μεθοδικότητα, η αποφασιστικότητα και η τόλμη, ο σχεδιασμός και η αποτελεσματικότητα, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος.

 

Υποψήφιοι σύμβουλοι παράταξης «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για τη Δράμα»

Μαυρίδου Χαρίκλεια Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Καβάλας. Ασχολείται με το Ίντερνετ μάρκετινγκ. Είναι ταυτόχρονα φωτογράφος και εκπρόσωπος παιδικής ιδιωτικής κατασκήνωσης.
Γκλαβόπουλος Παναγιώτης Ελεύθερος επαγγελματίας – Φυσικοθεραπευτής. Απόφοιτος Σχολής Φυσικοθεραπείας Θεσσαλονίκης. Μέλος παλαιμάχων χάντμπολ Μέλος Σχολής Καταδύσεων και Καταδυτικών Εργαλείων Δράμας.
Βερβερίδης Γιώργος Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Διετέλεσε επί χρόνια Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Πυρρίχιος.
Σαλπιγκτίδης Παναγιώτης Πολιτικός Μηχανικός – Προϊστάμενος Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Προσοτσάνης. Έως το 2015 διατηρούσε Ιδιωτικό Γραφείο Μελετών – Κατασκευών Ιδιωτικών Έργων. Από το καλοκαίρι του 2015 διορίστηκε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Προσοτσάνης.
Σαρίδης Παύλος Είναι απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και από το 2007 υπηρετεί ως υπαξιωματικός στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις
Πηγαδά Σοφία Έχει σπουδάσει Βρεφονηπιοκομία. Ασχολήθηκε με τον τουριστικό τομέα στο νησί της Κώ και στο Μπάνσκο. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Μέλος για πολλά χρόνια της Φιλαρμονικής του Δήμου Δράμας.
Δημητριάδης Δημήτριος Εν ενεργεία αστυνομικός με βαθμό υπαξιωματικού. Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων. Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕΙ Σερρών.
Καραγιαννίδης Κωνσταντίνος Χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων έργου – Βοηθός Εργοδηγού. Εργάζεται στον χώρο της εξόρυξης μαρμάρων στην Δράμα και είναι ενεργό μέλος του σωματείου χειριστών Δράμας. Επίσης είναι μέλος στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελακίων.
Κοτζαμπάσης Φώτης Γεωπόνος, ιδιοκτήτης σύγχρονης θερμοκηπιακής μονάδας, και νέος αγρότης
Καλτσίδης Ματθαίος Απόφοιτος της Σχολής Παστέρ, του Τμήματος Χειριστής Ιατρικών Συσκευών. Κατά κύριο επάγγελμα αγρότης και τα τελευταία χρόνια είναι υδρονομέας του ΤΟΕΒ Ρέμβης. Χοροδιδάσκαλος Ποντιακών χορών.
Πασχαλίδου Δέσποινα Πτυχιούχος ΜΒΑ στο Μάρκετινγκ και κάτοχος διπλώματος στελεχών στο Μάρκετινγκ. Υπάλληλος του Ομίλου ΟΤΕ στο κατάστημα Cosmote Δράμας. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πανελληνίου Σωματείου Υπαλλήλων Γερμανός, Γενική Γραμματέας του Πανελληνίου Σωματείου Υπαλλήλων Γερμανός Α.Μ.Θ.
Χαλκίδης Δημήτριος Ταξίαρχος εν αποστρατεία. Εισήχθη το 1981 στη στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Υπηρέτησε σε υπομονάδες, μονάδες, συγκροτήματα και επιτελεία του όπλου του και των Ε.Δ. γενικά. Του απονεμήθηκαν οι προβλεπόμενες τιμητικές διακρίσεις και μετάλλια. Παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.
Πετράς Χαράλαμπος Δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, διατηρεί γραφείο στη Δράμα όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.
Δεβρίκης Κωνσταντίνος Εκπαιδευτικός, καθηγητής πληροφορικής Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση στη διαχείριση υδάτινων πόρων Ν. Δράμας. Συγγραφέας σχετικού βιβλίου. Διετέλεσε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροποτάμου.
Πούλιος Αντώνης Εν ενεργεία Αστυνομικός στο Α.Τ. Δράμας. Μέλος του Μουσικοδραματικού συλλόγου Κ. Αγρού από το 1979 ως μουσικός, χορευτής και μέλος επί σειρά ετών του Διοικητικού Συμβούλιου. Μέλος για πολλά χρόνια της Διοίκησης του ποδοσφαιρικού συλλόγου Ελπίδας Καλού Αγρού.
Γιαγκοζιδης Ιωάννης Ελεύθερος επαγγελματίας, συμμετέχει στο Κέντρο διημέρευσης και φροντίδας ατόμων με αναπηρία. Παντρεμένος με δυο παιδιά.
Κρανάς Νικόλαος Δημόσιος υπάλληλος, αιρετό μέλος στο Σωματείο Συνδικαλιστών Συνοριακής φύλαξης
Ρεμόντης Σταμάτης Απόστρατος αξιωματικός. Διετέλεσε Πρόεδρος στο αθλητικό σωματείο Ολυμπιακή Ακαδημία Δράμας για 16 χρόνια. Το 2014 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Δράμας. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος Σύμβουλος από το 2015 έως και το 2018 στη Διεύθυνση Καθαριότητας, Πράσινου και αδέσποτων ζώων.
Παπαδοπούλου – Παγκάλου Σαββατούλα Προϊσταμένη του 4ου Νηπιαγωγείου Δράμας. Σύζυγος του Χαράλαμπου Πάγκαλου και μητέρα τριών παιδιών. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας. Γενική γραμματέας της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Δράμας. Μέλος του Δ.Σ. της Εταιρίας Επιστημών Αγωγής Δράμας.
Γασπαράκης Στέλιος Υποστράτηγος εν αποστρατεία. Υπηρέτησε σε Μονάδες Ειδικών Δυνάμεων επί 28 συναπτά έτη εκτελώντας τα καθήκοντα που προβλεπόταν για το βαθμό που έφερε. Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα μετάλλια. Υπηρέτησε διοικητής της 5ης Μοίρας Καταδρομών Δράμας. Τον Μάρτιο του 2021 με απόφαση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Υποστρατήγου. Παντρεμένος με τρία παιδιά.
Κεσίδης Λεόντιος Οικοδόμος. Πρόεδρος του Συλλόγου Παλλινοστούντων Ποντίων Τσάλκα.
Μάρκου Δημήτριος Ελεύθερος επαγγελματίας, ηλεκτρολόγος. Πτυχιούχος Τεχνικής Σχολής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων. Σύμβουλος 2010-2014 με την παράταξη Πόλη και Ζωή
Αρχιτεκτονίδης Αριστοτέλης Πρώην υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Γνωστός λυράρης, συνεργάζεται με τον πολιτιστικό σύλλογο Μαυροβάτου. Είναι μέλος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Δράμας
Συμεωνίδης Αβραάμ Πολιτικός μηχανικός. Διατηρεί Γραφείο Μελετών – Κατασκευών Ιδιωτικών Έργων. Πρόεδρος Μαυροβάτου 2003-2006 και Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ηρακλής Μαυρβάτου 1999-2007
Μυστακίδης Αντώνης Απόστρατος Ανθυπολοχαγός. Υπηρέτησε στο σώμα του Κτηνιατρικού ως εκπαιδευτής στρατιωτικών σκύλων και από το 2006 προϊστάμενος εκπαίδευσης και αναπαραγωγής.
Ηλιάδης Νικόλαος Συνταξιούχος νοσοκόμος, διετέλεσε επί πολλά χρόνια πρόεδρος νοσηλευτών Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Πρώην Εντεταλμένος Σύμβουλος τοπικών διαμερισμάτων και πολιτικής προστασίας Δήμου Δράμας.
Γρηγοριάδου Αναστασία Ιδιωτική υπάλληλος, έγγαμη με δυο παιδιά
Πάνος Κωνσταντίνος (Καρακώστας) Εργάζεται σε εταιρία μαρμάρου με έδρα τη Δράμα. Δάσκαλος σύγχρονων χορών (Latin), μέλος του Πολιτιστικού Ομίλου μοντέρνων χορών.
Ηλιάδης Χαράλαμπος Συνταξιούχος ΙΚΑ. Πρόεδρος Κουδουνίων 2010-2019
Τσελεμπίδης Γρηγόρης Συνταξιούχος πυροσβέστης, υπηρέτησε στη Ρόδο, στη Δράμα και στο Παρανέστι. Παντρεμένος με δυο παιδιά ηλικίας 24 και 18.
Καγγελίδης Κωνσταντίνος Ελεύθερος επαγγελματίας. Ασχολείται με την παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων και την κομποστοποίηση οργανικών υλικών.
Κωφού Χαρίλαος Δημοτικός υπάλληλος Δήμου Δοξάτου. Υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων. Μέλος της Φιλαρμονικής Χωριστής.
Λυκίδης Στέφανος Στρατιωτικός εν ενεργεία, με υπηρεσία στο Τάγμα Εθνοφυλακής Δράμας. Έγγαμος με τρία παιδιά.
Παπαδοπούλου Κυριακή Υπηρετεί στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Κτηνιατρικής Δράμας. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον «Σχεδιασμό και Διαχείριση Αστικού Πρασίνου».
Μαυρίδης Χρήστος Απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, Χειριστής Ελικοπτέρων, Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού Δράμας, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος.
Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος Ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με τρία παιδιά, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιφύτου.
Παπαχρήστου Κωνσταντίνος Αυτοκινητιστής
Γεωργιάδης Κωνσταντίνος Νοσηλευτής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Ταμίας Πολιτιστικού Συλλόγου Σιδηρονέρου. Παντρεμένος με ένα παιδί.
Γεράκη – Σαραλιώτη Μεταξία Συνταξιούχος Ελληνικών Ταχυδρομείων. Εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. των συνταξιούχων ΕΛΤΑ Α.Μ.Θ. Μέλος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.
Τασούδης Γιώργος Ελεύθερος επαγγελματίας. Έμπορος μονωτικών υλικών από το 1999. Μέλος της διοίκησης της ομάδας μπάσκετ του ΚΑΟΔ.
Αραμπατζής Νίκος Αστυνομικός,, υπηρέτησε επί δεκαετία στην ασφάλεια της Ελληνικής Βουλής. Υπήρξε πρωταθλητής στο Άλμα εις ύψος, μέλος της εθνικής ομάδας παίδων. Το 2001 εισήχθη στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Σερρών.
Αλμπανόπουλος Πασχάλης Διανομέας, ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.
Μουστάκας Νικόλαος Απόφοιτος ΤΕΕ, στο τμήμα υπαλλήλων διοίκησης. Εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως χειριστής μηχανημάτων σε λατομεία της Δράμας.
Αράπογλου Ανατολή Ελεύθερη επαγγελματίας, αυτοκινητίστρια. Πρόεδρος του Ραδιοταξί και Σωματείου Ταξί Δράμας. Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ταξί Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Σαββίδης Αχιλλέας Αστυνομικός, παντρεμένος και πατέρας 4 τέκνων.
Σανοζίδης Τρύφων Απόφοιτος ΟΑΕΔ και τεχνικού λυκείου ΤΕΕ. Από το 2004 υπηρετεί στις ένοπλες δυνάμεις ως ΕΠ.ΟΠ. Είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά.
Αλεξιάδης Γιώργος Συνταξιούχος του ιδιωτικού τομέα
Νικολαΐδης Ιωάννης (Νούλης) Ελεύθερος Επαγγελματίας. Αθλητής της Άρσης Βαρών με πολλές συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα Άρσης Βαρών
Μάρκου Σπύρος Λογιστής, Φοροτεχνικός. Ελεύθερος επαγγελματίας τα τελευταία 25 χρόνια.
Καλούτσικος Σταύρος Ιδιωτικός υπάλληλος σε δραμινή εταιρία μαρμάρων. Δάσκαλος πολεμικών τεχνών
Αναστασιάδου Δέσποινα Πολιτικός μηχανικός, κτηνοτρόφος, και υλοτόμος. Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Παπάδων.
Νικολαΐδης Νίκος Πτυχιούχος οικονομικών, Φοροτεχνικός.
Πρέπου Παναγιώτης Ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εμπορίας ποτών. Πατέρας πέντε παιδιών.
Σωτηριάδης Δημήτριος Συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος, πτυχιούχος μηχανικός αυτοκινήτων και ανυψωτικών μηχανημάτων, κτηνοτρόφος, πρώην υπάλληλος SOFTEX.
Γεωργιάδου Ελένη Μεταπτυχιακή δημοσιογράφος, απόφοιτος Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Σύζυγος, μητέρα και γιαγιά…
Καρτσόγλου Κυριάκος Στρατιωτικός με 25 χρόνια υπηρεσίας. Απόφοιτος τεχνικού λυκείου.
Χαντζίδης Δημήτριος Ιδιωτικός υπάλληλος, απόφοιτος γενικού λυκείου. Υπηρέτησε στην Ε’ Μοίρα Καταδρομών.
Μουστόπουλος Κωνσταντίνος Ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων. Δέκα φορές Πανελληνιονίκης της Ελευθέρας Πάλης.
Κλειώτη Χριστίνα Δημοσιογράφος, αρθρογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός με σπουδές δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Ελεύθερη Επαγγελματίας με κατάστημα γυναικείων ρούχων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ