Η πρώτη πεζοπορική διαδρομή για αρχάριους από τον σύλλογο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ έχει γραφτεί ήδη στην ιστορία!

0
2035

Την παραμονή της Εθνικής μας γιορτής, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η παρθενική πεζοπορία στο δάσος της Δαδιάς όπου πενήντα πεζοπόροι από την Αλεξανδρούπολη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης περπάτησαν στο μονοπάτι που οδηγεί στην κορυφή Γκίμπενα (520μ) της Δαδιάς.
Πεζοπόροι ηλικιών από 12 ως και 75 ετών έγιναν μια ομάδα και με απόλυτη αρμονία και συνεργασία ακολουθώντας την καλά σηματοδοτημένη κόκκινη διαδρομή του Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου κατέληξαν στο σημείο παρατήρησης εντός μίας ώρας και εικοσιτριών λεπτών και αφού απόλαυσαν την πανέμορφη θέα και μετά από ένα σύντομο διάλλειμα επέστρεψαν στο σημείο εκκίνησης. Εκεί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ελαφρύ γεύμα και ποτό στον χώρο αναψυχής του Οικοτουριστικού Κέντρου αλλά και να ανταλλάξουν εμπειρίες.
Οι υπεύθυνοι της πεζοπορίας, Κική Τσακαλδήμη και Κώστας Χαριτόπουλος, με την ιατρική κάλυψη του Γιώργου Αλεξιάδη, με την τεχνογνωσία αλλά και την υποστηρικτική τους συμπεριφορά συνετέλεσαν στην συνοχή της ομάδας και τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντός ακόμη και για τα πολύ αρχάρια μέλη. Σε όλη την διάρκεια των μετακινήσεων η «Κική των κορυφών» μοιράστηκε με τα μέλη της ομάδας, βασικές γνώσεις πεζοπορίας και χρήσης εξοπλισμού καθώς και κάποιες ιστορίες από την εμπειρία της στα ψηλά βουνά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ