Η σχέση μητέρας – παιδιού στο επίκεντρο της επόμενης εισήγησης

0
2166

Tο ερχόμενο Σάββατο 2 Μαρτίου και κατά τις ώρες μεταξύ 18.00 και 21.00 στο 1ο Λύκειο Δράμας, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εισήγηση στο πλαίσιο της λειτουργίας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Δράμας.

Θέμα της εισήγησης είναι «Η ποιότητα του συναισθηματικού δεσμού, Μητέρας-Παιδιού, ως δείκτης για την συντροφική μας ζωή στο σήμερα» και εισηγήτρια θα είναι η κα Σοφία Κουτσογιαννίδου, Ψυχοθεραπεύτρια-Οικογενειακή Θεραπεύτρια, MSc Κοινωνική Λειτουργός και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εισηγήσεις πραγματοποιούνται στο στον ίδιο χώρο κάθε φορά ημέρα Σάββατο και κατά τις ίδιες ώρες, ενώ το κόστος συμμετοχής στο Β΄ εξάμηνο είναι 10 ευρώ. Επίσης στο τέλος των εξαμήνων χορηγείται στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.To πρόγραμμα του Β΄ εξαμήνου μαθημάτων του Λαικού Πανεπιστημίου Δράμας για την περίοδο 2018-19 περιλαμβάνει τις ακόλουθες εισηγήσεις:
9/2/2019
ΘΕΜΑ: «Τα μυστικά των ενηλίκων στην οικογένεια: η λειτουργία και οι επιπτώσεις τους στο οικογενειακό κλίμα».ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Γεωργία Καραγιάννη, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, Ειδικός Παιδαγωγός.
2/3/2019
ΘΕΜΑ: «Η ποιότητα του συναισθηματικού δεσμού, Μητέρας-Παιδιού, ως δείκτης για την συντροφική μας ζωή στο σήμερα»ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Κουτσογιαννίδου Σοφία, Ψυχοθεραπεύτρια-Οικογενειακή Θεραπεύτρια, MSc Κοινωνική Λειτουργός, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.
6/4/2019
ΘΕΜΑ: «Το θέατρο ω; εργαλείο ενδυνάμωσης και αυτοανάπτυξης»ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Ουρανία Ράπτη, Ψυχολόγος.
11/5/2019
ΘΕΜΑ: «Πρώτα αρρωσταίνει η ψυχή και έπειτα το σώμα. (το σώμα μαρτυρά όσα δεν λέει η ψυχή)». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αριστείδης Μωυσιάδης. Κλινικός ψυχολόγος, Master Ψυχοπαθολογίας.
Για εγγραφές μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι στα τηλέφωνα 6972296734 και 6972265668 ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sekmalp@gmail.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!