Η συκοφαντία δεν συνάδει με τη δημοκρατία

0
933

Κατάπτυστη η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας με στόχο την εφημερίδα “ΧΡΟΝΙΚΑ”

Με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και εμφανές μένος απέναντι στο ημερήσιο μέσο ενημέρωσης “ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας” εκδόθηκε, δυστυχώς με τη σφραγίδα της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, μια ανακοίνωση που έχει προφανή στόχο να προκαλέσει πλήγμα στην αποδεδειγμένη εδώ και δεκαετίες αξιοπιστία του μέσου, το οποίο, δυστυχώς για κάποιους, διαβάζει όλη η Δράμα σε καθημερινή βάση.
Ο συντάκτης της ανακοίνωσης χρησιμοποιεί αβάσιμα επιχειρήματα και προβαίνει σε αυθαίρετα συμπεράσματα, προφανώς καθοδηγούμενα από άλλους σκοπούς, για να δικαιολογήσει την επίθεση απέναντι στα “ΧΡΟΝΙΚΑ”. Κατηγορεί το μέσο για λογοκρισία σε βάρος του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη, στη Δράμα, του ευρωβουλευτή κ. Αρβανίτη, λέγοντας ότι κόπηκε από τις φωτογραφίες του ρεπορτάζ η μορφή του ενώ την ίδια ώρα οι φωτογραφίες υπάρχουν και μπορεί να τις δει κάθε πολίτης στην ιστοσελίδα των “ΧΡΟΝΙΚΩΝ”.
Στις φωτογραφίες εμφανίζονται ευκρινώς ο νυν Βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, ο γραμματέας του Ν.Ε Δράμας και ο φιλοξενούμενος Ευρωβουλευτής του κόμματος καθώς και πλήθος στελεχών.
Δυστυχώς ο συντάκτης της ανακοίνωσης της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, φθάνει ανερυθρίαστα στο σημείο, να συκοφαντεί εν γνώση του όχι μόνο τα «Χρονικά» αλλά και τη γνωστή σε όλους ιστορία τους σε αγώνες για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την ελευθερία και τη βελτίωση
της καθημερινότητας του πολίτη. Αλλά δεν σταματά εκεί, εκφράζει και την προσμονή να ζητηθεί συγνώμη από τα «Χρονικά της Δράμας». Σε ποιον και γιατί άραγε; …προσδίδοντας στο μέσο, άκουσον – άκουσον, χαρακτηριστικά ολοκληρωτικών καθεστώτων!
Μέσα από το εμφανώς συκοφαντικό κείμενο, ο συντάκτης της ανακοίνωσης, δείχνει να έχει πολύ κακή σχέση με την πραγματικότητα. Είναι προφανές ότι θέλει να εξυπηρετήσει άλλου είδους εσωκομματικές σκοπιμότητες, προφανώς εν όψει εκλογών, χρησιμοποιώντας τη σφραγίδα ενός κόμματος.
Είναι πασιφανές ότι πρόκειται για μία ανακοίνωση η οποία δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε σε καμία περίπτωση, ότι εκφράζει μια πολιτική οργάνωση της πόλης μας, της οποίας την υπογραφή φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!