Η τελική σύνθεση της παράταξης «Περιφέρεια σε δράση» στην Δράμα

Παρουσιάστηκε την Τετάρτη από τον επικεφαλής του συνδυασμού Κωστή Σιμιτσή

0
1488

Στην οριστική ανακοίνωση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων από την Δράμα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Περιφέρεια σε δράση” προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Κωστής Σιμιτσής, σημειώνοντας ότι έγινε μία συντονισμένη προσπάθεια προκειμένου να καταρτισθεί το ψηφοδέλτιο, το οποίο όπως είπε ότι είναι ψηφοδέλτιο νίκης και μπορεί να πετύχει τους στόχους του, που δεν είναι η απλή διάκριση στις εκλογές αλλά η νίκη προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της παράταξης που θα υλοποιηθεί για το καλό του τόπου με βάση τις ιδέες και τις αξίες της.

Στην συνέχεια ο κ. Σιμιτσής ανακοίνωσε την οριστική σύνθεση του ψηφοδελτίου της παράταξης και τα ονόματα των υποψηφίων που το απαρτίζουν, όπως έχουν ανακηρυχθεί από το πρωτοδικείο. Ανακοίνωσε συγκεκριμένα τους: Γιώργο Ζιμπίδη, Ανέστη Τερζή, Παύλο Νίκογλου, Παύλο Εκιζίδη, Γεωργία Κάλφα, Μαρία Δεμερτζή, Χαράλαμπο Κερτίκη, Χρυσή Μπενάζη και Παντελή Ποτούρη.
Αυτή ήταν και η δεύτερη παρουσίαση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου της παράταξης που έγινε στην Δράμα από τον κ. Σιμιτσή. Η πρώτη ήταν στις αρχές Απριλίου κατά την οποία ο επικεφαλής της παράταξης είχε ανακοινώσει τους τέσσερις πρώτους υποψηφίους.
Πάντως όπως επίσης έγινε γνωστό χθες στο περιθώριο της παρουσίασης των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων οι επισκέψεις και οι συνατήσεις των υποψηφίων και κλιμακίων του συνδυασμού συνεχίζονται σε πολλές περιοχές του Νομού Δράμας και όχι μόνο. Η πιο πρόσφατη έγινε στο Νευροκόπι το πρωί της Τετάρτης όπου τα μέλη της παράταξης και οι υποψήφιοι έτυχαν εγκάρδιας υποδοχής απο τους κατοίκους του λεκανοπεδίου με τους οποίους είχαν συναντήσεις.

Οι προτεραιότητες της παράταξης για το Νομό Δράμας

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες δηλώσεις του ο κ. Κωστής Σιμιτσής γνωστοποιώντας τις θέσεις της παράταξής του έχει επισημάνει ως πρώτη προτεραιότητα τη βελτίωση του οδικού δικτύου στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Ειδικά για τον Νομό Δράμας μάλιστα έχει επισημάνει κατ’ επανάληψη ότι είναι απόλυτη προτεραιότητα η κατασκευή του κάθετου οδικού άξονα Ε61 αλλά και η οδική σύνδεση της Δράμας με την Αμφίπολη που είναι βαρύνουσας σημασίας. Επίσης έχει ξεκαθαρίσει ότι ο παραγωγικός προσανατολισμός της ΠΕ Δράμας είναι δεδομένος, με έμφαση στην εξόρυξη μαρμάρου που σύμφωνα με όσα έχει πει ο κ. Σιμιτσής, δεν έχει αξιοποιηθεί σωστά και θα πρέπει να υπάρξει ειδική μέριμνα για τον συγκεκριμένο παραγωγικό κλάδο. Στις προτεραιότητες της ίδιας παράταξης επίσης σύμφωνα με όσα έχει εξαγγείλει ο επικεφαλής της είναι και η ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού στην Δράμα με προμετωπίδα την Ονειρούπολη, η οποία, κατά την εκτίμηση που κατέθεσε ο κ. Σιμιτσής, παρέχει οφέλη όχι μόνο στην Δράμα αλλά και στην Καβάλα, με την δεύτερη να συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των αναγκών διαμονής των επισκεπτών…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ