Και επίσημα στη Γ’ Εθνική ο ΚΑΟΔ

0
5137

Στις εθνικές κατηγορίες ξανά μετά από 5 χρόνια

Πέρασαν πέντε χρόνια από εκείνο το δραματικό καλοκαίρι του 2015 που ο ιστορικός ΚΑΟΔ από την Α1 βρέθηκε εκτός μπασκετικού χάρτη της χώρας. Σήμερα ο ΚΑΟΔ επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες και πάλι εκεί όπου ανήκει. Ο ΚΑΟΔ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους της ομάδας και τους χορηγούς μας που στάθηκαν κοντά στην ομάδα αυτά τα «πέτρινα» χρόνια. Τους υποσχόμαστε ότι και τη νέα χρονιά η ομάδα μας θα είναι πρωταγωνίστρια και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς ήδη έχει ξεκινήσει.”

Ανακοίνωση ΕΚΑΣΑΜΑΘ
Ανακήρυξη Πρωταθλημάτων περιόδου 2019-2020
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μετά από τηλεφωνική συνδιάσκεψη, αποφάσισε να γίνει δεκτή ομόφωνα η εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-2020 και την επικύρωση της βαθμολογίας που είχε διαμορφωθεί ως τελική, σε κάθε ένα από τα πρωταθλήματα τη στιγμή της διακοπής τους στις 10/03/2020 της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Αναλυτικά:
Στην κατηγορία ανδρών, ανέρχονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία Ανδρών ΕΟΚ της περιόδου 2020–2021, οι πρώτοι των δύο ομίλων της Α’ φάσης τη στιγμή της διακοπής.Αυτές είναι από τον A’ όμιλο ο ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ και από τον B’ όμιλο ο ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.
Στην κατηγορία εφήβων, πρωταθλητής ανακηρύσσεται ο ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, ως πρώτος στη βαθμολογία της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Εφήβων τη στιγμή της διακοπής.
Στην κατηγορία γυναικών, πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσεται η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘ. ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ, ως πρώτη στην τελική φάση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος γυναικών τη στιγμή της διακοπής.
Στην κατηγορία νεανίδων, πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσεται ο ΣΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ως πρώτη στη βαθμολογία τελικής φάσης του πρωταθλήματος νεανίδων τη στιγμή της διακοπής.
Στην κατηγορία κορασίδων, πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσεται η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ως πρώτη στη βαθμολογία της τελικής φάσης του πρωταθλήματος κορασίδων τη στιγμή της διακοπής.
Τέλος, ειδικά στην κατηγορία παίδων, λόγω της ισοβαθμίας των δύο ομάδων ΙΚΑΡΟΙ ΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ στην τελική φάση του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί αγώνας (μπαράζ) την Τετάρτη 01/07/2020 και ώρα 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ και ΙΚΑΡΟΙ ΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ (ο γηπεδούχος προέκυψε με κλήρωση), με βάση τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα της ΕΟΚ και της ΓΓΑ για τις αγωνιστικές εκδηλώσεις και χωρίς την παρουσία θεατών, για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης που δεν καταστεί εφικτή η διεξαγωγή του αγώνα για λόγους ανωτέρας βίας, για την ανάδειξη του πρωταθλητή κατηγορίας παίδων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την ίδια ημερομηνία 01/07/2020 στα γραφεία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ