Κάλεσμα από τη διοίκηση της Κ. Βρύσης προς τους ανθρώπους του χωριού

0
1473

Κάλεσμα με δελτίο τύπου έκανε η διοίκηση της Κ. Βρύσης και κάλεσε τους ανθρώπους του γραφικού χωριού να βοηθήσουν στον βαθμό που μπορούν, όχι οικονομικά, αφιερώνοντας όμως λίγο χρόνο ώστε να λειτουργεί η ομάδα σε καλό επίπεδο και αξιοπρεπώς. Πολλές ομάδες βρίσκονται σε παρόμοιο σημείο, καθώς δεν μπορούν να συνεχίσουν οι ίδιοι άνθρωποι να έχουν το ίδιο βάρος, καθώς μετά την υγειονομική κρίση πολλά πράγματα άλλαξαν.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Κ. Βρύσης:
«Μετά από δύο γενικές συνελεύσεις, στις οποίες με πολύ μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από κανέναν, ούτε καν για να ακουστεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, καθώς παρευρέθηκαν μόνο τα μέλη του ΔΣ, του οποίου η θητεία έληξε προ ημερών, και 2-3 χωριανοί μας, οφείλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για τα κάτωθι:
Το ΔΣ και όλα τα μέλη αφιερώσαμε προσωπικό χρόνο, προσωπική εργασία για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ομάδα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο και εκ του αποτελέσματος τα καταφέραμε. Για κάποιους από εμάς όμως η συνθήκες άλλαξαν λόγω εργασίας με μεγαλύτερο φόρτο, λόγω οικογένειας με μεγαλύτερη ευθύνη, και είναι από όλους κατανοητό πως δεν μπορούμε να αφιερώσουμε τον ίδιο χρόνο για την ομάδα μας. Οι περισσότεροι, όμως, (σχεδόν όλοι) αποφασίσαμε ότι θα συνεχίσουμε ως μέλη τα οποία θα είναι δίπλα στην ομάδα και θα τρέξουμε θέματα, ο καθένας από την δική πλευρά και στον τομέα που μπορεί με τον χρόνο που μπορεί να διαθέσει. Δυστυχώς, όμως, και με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε πως κανείς, τουλάχιστον μέχρι και τη στιγμή αυτή, δεν δείχνει ενδιαφέρον να έρθει μαζί μας, να μπει μπροστά, να διαθέσει χρόνο να είναι δίπλα στην ομάδα, να είναι η κεφαλή του ΔΣ. Εμείς σήμερα χτυπάμε το καμπανάκι σε όλους τους φίλους της ομάδας μας, παλιούς ποδοσφαιριστές, κατοίκους, φιλάθλους, γιατί η ομάδα χρειάζεται άμεσα νέα πρόσωπα με αγάπη, μεράκι, όρεξη για να μην γκρεμιστεί όλο αυτό το οικοδόμημα που χτίσαμε τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα δεν χρειάζεται ούτε ψάχνει χρηματοδότη, για να μην παρεξηγηθούν τα γραφόμενά μας, ανθρώπους με όρεξη και αγάπη να διαθέσουν λίγο παραπάνω από τον χρόνο τους χρειάζεται. Ήρθε η ώρα ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του, να δείξουμε όλοι μας έμπρακτα ότι την ομάδα μας την αγαπάμε και τη στηρίζουμε όχι μόνο στα λόγια αλλά και με πραγματικό ενδιαφέρον. Εμείς το καθήκον μας το πράξαμε στο ακέραιο.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here