Καλύτερα από πέρσι κύλησαν οι εκπτώσεις

Γ. Κύρτσης: Η αγορά της Δράμας στηρίχθηκε και από το Νομό της Καβάλας αλλά και από τους ομογενείς την καλοκαιρινή περίοδο

0
532

Θετικό αντίκτυπο είχαν οι θερινές εκπτώσεις που ολοκληρώθηκαν στις 31 Αυγούστου στα εμπορικά καταστήματα της Δράμας αφού κινήθηκαν σε καλύτερα επίπεδα από την αντίστοιχη περσινή θερινή περίοδο και κατάφεραν να δώσουν αν μη τι άλλο μια ανάσα στον εμπορικό κόσμο της Δράμας.

Ίσως τα επίπεδα του τζίρου να μη θύμιζαν παλαιότερες εποχές, αλλά τα καταστήματα κινήθηκαν τόσο από τους μόνιμους κατοί­κους της πόλης όσο και από τους ομογενείς που έρχονται το καλοκαίρι από τις χώρες του εξω­τερικού όπου ζουν και εργάζονται, για να περάσουν λίγες ημέρες στα πάτρια εδάφη. Παράλληλα όμως η τοπική αγορά στην περίοδο των εκπτώσεων στηρίχθηκε και από το καταναλωτικό κοινό του γειτονικού νομού της Καβάλας, όπως είπε μιλώντας στα ΧΡΟΝΙ­ΚΑ της Δράμας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας κ. Γιώργος Κύρτσης, υπογραμμίζο­ντας χαρακτηριστικά: «Σε όλη τη διάρκεια των εκπτώσεων η Καβά­λα στήριξε τη δραμινή αγορά».

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση των “Χ” που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!