Κάρτα Υγείας: Ανέτοιμες σχεδόν όλες οι ομάδες!

0
2025

Πολύ σοβαρό ζήτημα έχει προκύψει (εδώ και μήνες βέβαια) με τις Κάρτες Υγείας των ποδοσφαιριστών, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τόσο την αθλητική κοινότητα όσο και τις ίδιες τις ομάδες που θα στερηθούν τις υπηρεσίες των αθλητών τους για αρκετό καιρό τη νέα χρονιά.
Τα πρώτα στοιχεία είναι απογοητευτικά, καθώς ελάχιστα σωματεία ανταποκρίθηκαν στην ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ (!) ανακοίνωση. Και μάλιστα αυτά που ανταποκρίθηκαν και έστειλαν τη σχετική ενημέρωση προς την ένωση δήλωσαν ότι ακόμα… δεν τελείωσαν με αυτή τους την υποχρέωση.
Βέβαια, η υποχρέωση είναι ατομική για τον κάθε αθλητή (και όχι του σωματείου) αλλά όπως και να έχει η απουσία της Κάρτας Υγείας σημαίνει και τη μη συμμετοχή σε αγώνες και προπονήσεις από την 1η του νέου έτους. Δυστυχώς τις Κάρτες Υγείας δεν τις φέρνει ο Άγιος Βασίλης και πρέπει ο καθένας αθλητής να μεριμνήσει προσωπικά. Δυστυχώς είναι πλέον βέβαιο ότι πολλά σωματεία θα στερηθούν τις υπηρεσίες αθλητών τους ειδικά τις πρώτες αγωνιστικές ημέρες του νέου έτους, εκτός και αν γίνει το θαύμα των Χριστουγέννων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ