Κατασκευή νέας παιδικής χαράς στον Δημοτικό Κήπο

Κατά πλειοψηφία πέρασε ο προϋπολογισμός του σχεδίου τεχνικών έργων στην Κοινότητα Δράμας

0
2094

Στην απόφαση σύνταξης σχεδίου προϋπολογισμού εξόδων που αφορούν το τεχνικό πρόγραμμα της Κοινότητας Δράμας για το 2020 και είναι ύψους 600 χιλιάδων ευρώ προχώρησε το συμβούλιο της Κοινότητας Δράμας την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου.

Η απόφαση του συμβουλίου της Κοινότητας Δράμας λήφθηκε κατά πλειοψηφία. Στο πλαίσιο του τεχνικού προγράμματος περιλαμβάνονται έργα οδοποιίας και αποκαταστάσεων του οδοστρώματος που αφορούν την κοινότητα Δράμας αξίας 250.000 ευρώ. Επίσης στο πλαίσιο του τεχνικού προγράμματος προβλέπεται κατασκευή WC ΑΜΕΑ στον δημοτικό κήπο της Δράμας ύψους 20.000 ευρώ αλλά και εργασίες αποκατάστασης στεγανότητας της στέγης της παλαιάς πτέρυγας του κτιρίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Δράμας ύψους 50.000 ευρώ.
Παράλληλα προβλέπεται ότι θα γίνουν εργασίες στεγάνωσης τμήματος της οροφής και επισκευής και συντήρησης στην εξωτερική επιφάνεια του κτιρίου του Μουσικού Σχολείου της Δράμας αξίας 40.000 ευρώ και ανάπλαση της αυλής του 3ου Δημοτικού Σχολείου της Δράμας ύψους 100.000 ευρώ και επίσης επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού ύψους 20 χιλιάδων ευρώ αλλά και κατασκευή στεγάστρου στο δημοτικό γήπεδο της νέας Αμισού ύψους 20.000 ευρώ. Ακόμη προβλέπεται κατασκευή Παιδικής Χαράς στο δημοτικό κήπο της Δράμας ύψους 100.000 ευρώ.
Στην απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Δράμας για το τεχνικό πρόγραμμα, μειοψήφησαν η κυρία Γρηγορίου Χαρίκλεια ως μέλος του συμβουλίου της Κοινότητας διότι όπως είπε θα έπρεπε να έχει δοθεί τεχνική μελέτη και πρόταση της τεχνικής υπηρεσίας για το ύψος της δαπάνης που αφορά την αντικατάσταση της στέγης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο. Έχει γίνει όπως είπε μία παράνομη διαδικασία στο πλαίσιο της αποκατάστασης μέρους της στέγης του 2ου Δημοτικού Σχολείου και επειδή υπάρχει κίνδυνος να βρεθούν κάποιοι υπόλογοι στην δικαιοσύνη καταψηφίζει την πρόταση Επίσης σε ότι αφορά την ανάπλαση της αυλής της του 3ου Δημοτικού Σχολείου της Δράμας καταψήφισε δίοτι όπως είπε διότι θα έπρεπε να γίνει η ιεράρχηση αναγκών βάση της επικινδυνότητας των αύλειων χώρων των σχολείων και επίσης θα έπρεπε να υπάρξει μελέτη και αυτοψία των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου της Δράμας προκειμένου να εξεταστούν βελτίωσεις και διαμόρφωσεις των σχολικών αυλών του 3ου, του 12ου και του 14ου Δημοτικού Σχολείου και του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Αμισού για να διαμοιραστεί το ποσό και στα εν λόγω σχολεία βάση της αναγκαιότητας που υπάρχει προς όφελος των κατοίκων της κοινότητας Δράμας.
Θετική ήταν η ψήφος του κυρίου Ράδου Αλεξάνδρου μέλους του Συμβουλίου της Κοινότητας Δράμας ο οποίος συμφώνησε με το σύνολο του τεχνικού προγράμματος λέγοντας πως είναι προϊόν συνεργασίας και συνδιαμόρφωσης και επιχειρεί να επιλύσει κάποια προβλήματα που υφίστανται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ