Κέντρο Οίνου και Αποσταγμάτων στη Χωριστή: Υπογράφηκαν τα συμφωνητικά υλοποίησης του έργου

0
640

Υπογράφηκαν τα Συμφωνητικά για την υλοποίηση των έργων «Κέντρο ερμηνείας οίνου και αποσταγμάτων Δράμας», «Προβολή Δικτύωση και Προώθηση του “Κέντρου ερμηνείας οίνου και αποσταγμάτων Δράμας”» και «Ανάπτυξη εφαρμογών διαδραστικής και βιωματικής πληροφόρησης».
Αφορά την δημιουργία ενός ξεχωριστού θεματικού κέντρου για τον οίνο και τα αποστάγματα της περιοχής, το οποίο πρόκειται να δημιουργηθεί στη Χωριστή, στη αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Μουσικοδραματικού Συλλόγου, από τον Δήμο Δράμας.
Μέσα από μια σύγχρονη ψηφιακή διαδραστική τεχνολογία, η Χωριστή θα αναδείξει τα εξαιρετικής ποιότητας και διεθνώς αναγνωρισμένα περίφημα κρασιά της Δράμας σε ένα μοναδικό, όμορφο και λειτουργικό χώρο.
Η Δράμα διαθέτει σημαντική πολιτιστική και φυσική κληρονομιά στον τομέα του οίνου και των αποσταγμάτων, η οποία παραμένει σήμερα ζωντανή μέσω ενός ισχυρού παραγωγικού δυναμικού αμπελοκαλλιέργειας και παραγωγής οίνου.
Ο χώρος του Κέντρου για τον οίνο και τα αποστάγματα, θα είναι επισκέψιμος από σχολεία, από πολίτες, από όσους ενδιαφέρονται για τον Δραμινό οίνο. Εκεί, με σύγχρονο και διαδραστικό τρόπο θα γίνεται η παρουσίαση αυτού του είδους που διαθέτουμε στην πόλη και τον Νομό της Δράμας, του οίνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ