Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας: 27 μετάλλια στους χειμερινούς αγώνες

0
4963

Από τις 07 έως τις 09 Φεβρουαρίου διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη και στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο οι Χειμερινοί Αγώνες Βορείου Ελλάδας στις κατηγορίες Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α & Β, Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 600 αθλητές από την Αν. Μακεδονία & Θράκη, την Κεντροδυτική Μακεδονία, την Θεσσαλία και την Ήπειρο.
Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας συμμετείχε στους αγώνες με 30 αθλητές και αθλήτριες και συγκεκριμένα:
Στην κατηγορία Εφήβων-νεανίδων με τους Κουμουνδούρο Μάριο, Μπακάλη Δημήτριο και Κωνσταντινίδου Φωτεινή.
Στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων με τους Κιορσάββα Μιλτιάδη, Τοπχαναλή Μιχαήλ, Μιχαηλίδη Βασίλειο, Μπόχουα Αλέξανδρο, Τσοκακτσίδου Κυριακή, Δερβεντλή Κυριακή, Κωνσταντινίδου Ιωάννα και Κουμπατή Σοφία.
Στην κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ με τους Ετόγλου Χαράλαμπο, Καζάκη Λεόντιο, Μαδεμλή Κωνσταντίνο, Μενζιλτζίδη Γεώργιο, Μπανιώτη Γεώργιο, Μυλωνά Δημήτριο, Νίκογλου Νικόλαο, Χριστοφορίδη Μιχαήλ, Τάσκο Δημήτριο, Παυλίδου Μαρία-Δέσποινα και Θεοδώρου Χριστίνα.
Στην κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β’ με τους Νικολαΐδη Σάββα, Κομπόλια Σωτήριο, Παρωτίδη Κωνσταντίνο, Σιαμίδη Ηρακλή, Δεληγιαννίδου Κάτια, Μήτρου Χρυσούλα, Αλαγκιοζίδου Ραφαηλία και Σούσκα Κωνσταντίνα.
Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας συγκέντρωσε 9 χρυσά μετάλλια, 8 αργυρά και 10 χάλκινα, 27 στο σύνολο πραγματοποιώντας μια πολύ καλή και ελπιδοφόρα για το μέλλον εμφάνιση.
Το Δ.Σ του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, που συμμετείχαν αυτό το 3ήμερο στους αγώνες, αλλά και τους προπονητές τους κ.κ Αβραμίδη Σταύρο και Σανοζίδη Σπύρο για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν, καθώς επίσης και τους γονείς των παιδιών που βρίσκονται πάντα δίπλα τους προσφέροντας την στήριξή τους στη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά στις προπονήσεις και στους αγώνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ