Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας: Διεθνής αγώνας προαγωνιστικών κατηγοριών «Ορφέας 2023»

0
258

– 1 χρυσό – 3 ασημένια -4 χάλκινα ο απολογισμός
– Πολύ καλή η παρουσία των «μικρών» του Κ.Ο. Δράμας


Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 οι Διεθνείς αγώνες Κολύμβησης Προαγωνιστικών Κατηγοριών (9 έως 12 ετών), με την επωνυμία “ΟΡΦΕΑΣ 2023” που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης”.
Ο σύλλογός μας πήρε μέρος με 7 αθλητές και αθλήτριες και συγκεκριμένα με τους παρακάτω:
Κυριακίδου Σταυρίλια, Κωνσταντινίδη Βασίλειο, Μπαρακτάρη Δημήτριο, Νικηφορίδη Χρήστο, Τοκμακίδη Ιωσήφ, Μανάβη Σωτήριο-Δημοσθένη, Παρωτίδου Χριστίνα.
Η παρουσία τους, δεδομένου των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, κρίνεται ικανοποιητική. Σημειώθηκαν ατομικά ρεκόρ από όλα τα παιδιά στα αγωνίσματά τους ενώ και η παρουσία ορισμένων εξ αυτών στο βάθρο των νικητών ήταν έντονη.
Συγκεκριμένα οι “μικροί μας ήρωες” κατάφεραν να κατακτήσουν συνολικά 8 μετάλλια (1 χρυσό, 3 ασημένια και 4 χάλκινα). Το σημαντικότερο όμως από την κατάκτηση των μεταλλίων, είναι η συγκινητική τους προσπάθεια, όντας σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους συναθλητές τους των άλλων σωματείων που προπονούνται καθημερινά στις δικές τους πισίνες.
Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλα τα παιδιά, στις οικογένειές τους που τα στηρίζουν και στον προπονητή τους κ. Κώστα Τοκμακίδη για την εμφάνιση αυτή!
Ο ΚΟΔ ευχαριστεί τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης για τη φιλοξενία μιας και τα παιδιά χάρηκαν και απόλαυσαν τους αγώνες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ