Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας: Διεθνής κολυμβητική συνάντηση «Απόστολος Παύλος 2023»

1
862

– Μία ακόμη πολύ καλή παρουσία της αγωνιστικής ομάδας του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας
– 7 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια ο απολογισμός


 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας, στη Διεθνή συνάντηση «Απόστολος Παύλος 2023» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας το τριήμερο από 13 έως και 15 Ιανουαρίου 2023 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας.
Σε αυτή την κολυμβητική συνάντηση υψηλού επιπέδου, ο σύλλογός μας πήρε μέρος με 17 αθλητές και αθλήτριες και συγκεκριμένα με τους παρακάτω: Θεολογούδη Αναστασία, Τάσκο Δημήτριο, Αλαγκιοζίδου Ραφαηλία, Ασημάκη Μαρία, Παρωτίδη Κωνσταντίνο, Σιαμίδη Ηρακλή, ΠερσίδουΜαρίλια, Τερνεκτσή Αθανάσιο, Χατζηπαναγιώτου Ευάγγελο, Βασδέκη Δημήτριο, Κολόζο Μάριο, Σαραφίδη Αναστάσιο, Τσάννη Στυλιανό, Γλάβα Κωνσταντίνα, Κοκκίνη Εμμανουήλ, Συμεωνίδη Κωνσταντίνο, Τσίλη Έκτορα.

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Η Θεολογούδη Αναστασία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. ελεύθερο.

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14 ΕΤΩΝ
Ο Κολόζος Μάριος κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια στα 50-100-200μ. ελεύθερο και στα 50μ. πεταλούδα.
Ο Βασδέκης Δημήτριος κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στα 50-100-200μ. πρόσθιο και 1 ασημένιο στα 200μ. Μ.Α.
Ο Τσάννης Στυλιανός κατέκτησε 1 ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα και 1 χάλκινο στα 50μ. ελεύθερο.
Έντονη ήταν η συμμετοχή στους μεγάλους και μικρούς τελικούς των αγωνισμάτων τους, από τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες: Θεολογούδη Αναστασία, Τάσκο Δημήτριο, Αλαγκιοζίδου Ραφαηλία, Παρωτίδη Κωνσταντίνο, Τερνεκτσή Αθανάσιο, Χατζηπαναγιώτου Ευάγγελο, Περσίδου Μαρίλια, Παρωτίδη Κωνσταντίνο και Γλάβα Κωνσταντίνα.

Η εμφάνιση αυτή όλων των παιδιών, έρχεται να αποδείξει, ότι παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας είναι παρών στα κολυμβητικά δρώμενα της Δράμας και όχι μόνο, ως ο μοναδικός στην ουσία (και όχι μόνο στο όνομα), ενεργός σύλλογος στην πόλη μας.
Τα «άστεγα παιδιά», οι οικογένειές τους και οι προπονητές του τμήματος κ.κ. Σανοζίδης και Καναράκης αξίζουν για ακόμη μια φορά τα συγχαρητήριά μας για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά μέσα σε μια πισίνα και σε ένα λεωφορείο.
Ευχαριστούμε τον Ν.Ο.Θ.Α.Καβάλας για την φιλοξενία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τους επόμενους αγώνες όπου και εκεί ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας θα είναι εκεί.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!