Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας: «Οι αθλητές αυτοί που διακρίθηκαν όπως και εκατοντάδες άλλοι Δραμινοί αθλητές της κολύμβησης σήμερα δεν έχουν το κολυμβητήριο της Δράμας ανοιχτό»

0
2670

Κολυμβητικός Σύλλογος Δράμας – διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών στην Προεθνική Ελλάδος και στους Επίλεκτους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ανακοίνωση με τις διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών στην Προεθνική Ελλάδος και στους Επίλεκτους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για τη σεζόν 2020-2021 απέστειλε ο Κολυμβητικός Σύλλογος Δράμας.
«Οι αθλητές αυτοί όπως και εκατοντάδες άλλοι Δραμινοί αθλητές σήμερα δεν έχουν το κολυμβητήριο στην πόλη ανοιχτό» σχολιάζει ο ΚΟΔ και συγχαίρει ιδιαιτέρως του αθλητές που διακρίθηκαν.Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος την 1η Οκτωβρίου 2020 ανακοίνωσε τη λίστα των αθλητών και αθλητριών της Προεθνικής Ομάδας Κολύμβησης για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021.
Ο αθλητής του Συλλόγου μας Μιχαηλίδης Βασίλειος βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες που επιλέχθηκαν από όλη την Ελλάδα, για να στελεχώσουν την Προεθνική Ομάδα.
Παράλληλα, στις 13 Οκτωβρίου 2020, στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος Κολύμβησης, ανακοινώθηκαν και οι επίλεκτοι αθλητές 12-13-14-15 ετών για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021.
Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας συμμετέχει με 10 Επίλεκτους Αθλητές, οι οποίοι είναι:
1. Καζάκης Λεόντιος (2006) 6. Χριστοφορίδης Μιχαήλ (2006)
2. Μπανιώτης Γεώργιος (2006) 7. Περσίδου Μαρία-Ευαγγελία (2008)
3. Νίκογλου Νικόλαος (2006) 8. Τερνεκτσής Αθανάσιος (2008)
4. Παυλίδου Μαρία-Δέσποινα (2006) 9. Τικοζίδου Χρύσα (2008)
5. Τάσκος Δημήτριος (2006) 10. Κολόζος Μάριος (2009)
Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί τόσο τους αθλητές για την προσπάθεια τους όσο και τις οικογένειες τους για την αμέριστη συμπαράσταση στον καθημερινό αγώνα των παιδιών τους.
Επίσης συγχαίρουμε τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας κ. Αβραμίδη Σταύρο, κ. Σανοζίδη Σπύρο καθώς και της προ αγωνιστικής ομάδας κ. Τοκμακίδη Κωνσταντίνο, κ. Γκαμότσου Δόμνα γιατί με την δουλειά τους βοήθησαν τους παραπάνω αθλητές να συμπεριληφθούν στη λίστα της Προεθνικής Ομάδας και των Επίλεκτων Πανελληνίως.
Τέλος να επισημάνουμε ότι ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας, για μια ακόμη χρονιά, κρατάει ψηλά την σημαία των επιτυχιών του αθλητισμού της Δράμας πανελληνίως, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα που παρουσιάζονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας με αποκορύφωμα το πρόσφατο κλείσιμό του, τα οποία δυσκολεύουν την αφοσίωση των αθλητών και των προπονητών αποκλειστικά και μόνο στους στόχους τους.
Το Δ.Σ του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ