Κωνσταντίνος Μπλούχος: Δόθηκε λύση στο ζήτημα με τα καυσόξυλα για τη Δράμα

0
1827
Μπλούχος

Με σχετική ανακοίνωσή του ο Κωνσταντίνος Μπλούχος, Βουλευτής ΝΔ Ν. Δράμας, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Υπουργό Θ. Σκυλακάκη για την άμεση λύση που έδωσε στο ζήτημα της εξασφάλισης καυσόξυλων για τη Δράμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βουλευτή αναφέρει: «Παρά την δυσρυθμία που παρουσιάστηκε το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις πιστώσεις για τα Δασαρχεία και αφορούσε την εξασφάλιση καυσοξύλων για τις ευπαθείς ομάδες των ορεινών περιοχών, ο Βουλευτής Δράμας κ. Κων/νος Μπλούχος προέβη σε συντονισμένες ενέργειες, σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη. Ο Υφυπουργός κατέστησε εφικτό, το να πιστωθούν 1.900.000€ περίπου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας &
Θράκης, εκ των οποίων το 35-40% περίπου για τη Δράμα.
Πρόκειται κατ’ ουσίαν για μέριμνες που αφορούν τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Αγροτικού Περιβάλλοντος εκ μέρους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και του Υπουργείου Οικονομικών, από το αποθεματικό του κρατικού προϋπολογισμού για υλοτομικές εργασίες, για τη χορήγηση καυσόξυλων στους ορεινούς παραδασόβιους πληθυσμούς.
Οφείλονται θερμές ευχαριστίες προς τον υφυπουργό κ. Θ. Σκυλακάκη για την αμεσότητα και την στοργή του ενδιαφέροντός του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ