Κωνσταντίνος Μπλούχος: «Έγκριση ύψους 3.820.000€ για τον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου»

0
1668

Με δημόσια δήλωση του ο Κώστας Μπλούχος, Βουλευτής Δράμας, έκανε γνωστή την έγκριση 3,8 εκατ. ευρώ για έργο που αφορά το Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στο Κάτω Νευροκόπι.
Αναλυτικά στη δήλωση αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έγκριση ποσού 3.820.00,00€ για το έργο «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων της ΔΚ Κάτω Νευροκοπίου». Πρόκειται για έργο το οποίο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», στον άξονα προτεραιότητας «Περιβάλλον», με τίτλο «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Λυμάτων».
Η επιμονή, η υπομονή και η θέληση για προσφορά τόσο από μέρος μου όσο και η στοχοπροσήλωση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κ. Ιωάννη Κυριακίδη έφεραν θετικό αποτέλεσμα με την έγκριση του ανωτέρω ποσού, ανοίγοντας τον δρόμο μετά από πολλές δυσκολίες, για την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου.
Για άλλη μια φορά νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, την Κυβέρνηση και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών της κ. Στυλιανό Πέτσα, που συνεχίζουν να είναι έμπρακτα δίπλα στους Δραμινούς, δίνοντας λύσεις σε χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας. Η γενναία αυτή χρηματοδότηση, η δεύτερη σε σειρά σε περιφερειακό δήμο μας καταδεικνύει την διαρκή έγνοια της κυβέρνησης προς κάθε γωνιά της επικράτειας».
Ο κ. Μπλούχος δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι, να είμαστε ουσιαστικά δίπλα στους συμπολίτες μας και να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά τους, αλλά και να δίνουμε λύσεις σε αυτά. Μαζί θα συνεχίσουμε αυτό το δύσκολο έργο που ξεκινήσαμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ