Κοπή Βασιλόπιτας του ΚΑΟΔ σε μια βαθιά συγκινητική ημέρα που ξύπνησε πολλές μνήμες

0
1787

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί η κοπή της βασιλόπιτας του ΚΑΟΔ, όπως επίσης τιμήθηκαν παλιές δόξες του παρελθόντος όπως και νέοι παίκτες και παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Τιμήθηκε επίσης για την προσφορά του στον Σύλλογο ο πρώην πρόεδρος του ΚΑΟΔ που οδήγησε την ομάδα στην Α1 μπάσκετ κ. Στάθης Κεραμιτσόπουλος.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, ο Βουλευτής Δράμας Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Κυριάκος Χαρακίδης, ο Γιώργος Δεμερτζής από την Δημοτική αρχή και ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ιορδάνης Τόλιος, Πρώην Πρόεδρος ΚΑΟΔ
Η ομάδα μπορεί να κάνει το βήμα για τις μεγάλες κατηγορίες αλλά θέλει πολύ κόπο, εγω προσωπικά είμαι πολύ απογοητευμένος με αυτά που έγιναν και εχω πει ότι δεν θέλω να ασχοληθώ με τον ΚΑΟΔ γιατί είμαι συναισθηματικά φορτισμένος γιατί ότι κάνω θυμάμαι τα παλιά, Τους μεγάλους αγώνες που κάναμε, την ομάδα που είχαμε. Φέτος θέλω να πιστεύω ότι θα ανεβούμε, αλλά του χρόνου είναι μια καινούργια αρχή και πραγματικά είναι πολύ δύσκολο, μπράβο στην διοίκηση.

Στάθης Κεραμιτσόπουλος, Πρώην Πρόεδρος του ΚΑΟΔ
Μετά από 20 χρόνια συγκινήθηκα, ήρθαν στο μυαλό πάρα πολλές μνήμες, ήταν κάτι πολύ μεγάλο για τον Δραμινό αθλητισμό, ήμασταν η 3η επαρχιακή ομάδα που ανέβηκε στην Α1. Ήμασταν ο φάρος για τις υπόλοιπες επαρχιακές ομάδες, περάσαμε καλά μας στήριξε όλη η Δράμα τότε και ήταν μια ευκαιρία μετά από 20 χρόνια να θυμηθούμε αυτές τις πολύ μεγάλες στιγμές που ζήσαμε. Ευχαριστώ πολύ την σημερινή διοίκηση του ΚΑΟΔ για την τιμή που μου έκανε.

Παντελής Καφαντάρης, Έφορος Ανδρικού Τμήματος ΚΑΟΔ
Ήταν μεγάλη χαρά για εμένα που τιμήθηκε ο πρόεδρος που ανέβασε την ομάδα στην Α1 κατηγορία, σε μια προσπάθεια που είχαμε κάνει τότε, με 15 άτομα στην διοίκηση και είχαμε μια πολύ καλή ομάδα για την εποχή. Η ομάδα μπορεί να βρει ξανά την παλιά της ταυτότητα αλλά χρειάζεται δουλειά και στήριξη από τον κόσμο. Από την διοίκηση διάθεση υπάρχει καθώς κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να το πετύχουμε, ζητούμε την στήριξη της Δραμινής κοινωνίας, των δημοτικών συμβούλων κτλ, ώστε η ομάδα να βρεθεί εκεί που βρισκόταν κάποτε.

Κυριάκος Γρηγορίου, Υπεύθυνος Ακαδημιών ΚΑΟΔ
Μέσα από αυτή την εκδήλωση γεννιούνται συναισθήματα, θυμηθήκαμε παλιές καλές στιγμές, τιμήθηκε ο παλιός πρόεδρος ο Στάθης Κεραμιτσόπουλος που τόσα πρόσφερε στον ΚΑΟΔ. Είναι μεγάλη τιμή που ο Στάθης υπηρέτησε τον σύλλογο και είναι μεγάλη η εύθηνη η δικιά μας ώστε να πάμε αυτόν το σύλλογο ψηλά. Ξέρετε ότι ο ΚΑΟΔ έχει αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, όμως είμαστε εδώ ενωμένοι για να δώσουμε πνοή στον σύλλογο, να ετοιμάσουμε τα νέα τα παιδιά να αναλάβουνε δράση, ώστε οι παίκτες που προετοιμάζουμε να είναι αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουνε τα επόμενα χρόνια.

Στάθης Κεραμιτσόπουλος, Παλαίμαχος παίκτη ΚΑΟΔ
Η διάθεση είναι πολύ θετική, η εκδήλωση ήταν πολύ ελπιδοφόρα είχαμε τους γονείς στην κερκίδα, όλα τα παιδιά εδώ, είχαμε τους παράγοντες τους τοπικούς φορείς της Δράμας. Αυτό είναι που χρειάζεται πρώτα απ’ όλα ο ΚΑΟΔ ώστε να κάνει μια επανεκκίνηση και να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Έχουμε καλό υλικό έχουμε, καλά παιδιά, πιστεύω ότι θα πάμε καλά.

Τάσος Χαρισμίδης, Παίκτης ΚΑΟΔ
Ξεκίνησα από εδώ την Μπασκετική μου καριέρα, γύρισα έπαιξα σε διάφορες ομάδες αλλά όπως και να έχει γυρίζεις και παίζεις στην ομάδα από την οποία ξεκίνησες, θες να την βοηθήσεις ώστε να οδηγηθεί και πάλι στις εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα είναι στο τοπικό, περνάει κάποιες δύσκολες καταστάσεις, ευελπιστούμε στο μέλλον, δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Καμιά φορά είναι πιο δύσκολο να ξεκολλήσεις από τις μικρές κατηγορίες, από ότι να σταθεροποιηθείς σε μια μεγάλη κατηγορία. Φέτος η ομάδα πάει παρά πολύ καλά αλλά είναι το σύστημα λίγο περίεργο καθώς από τους 6 νομούς της ΑΜΘ θα ανέβεις μόνο μια ομάδα και δεν συγχωρείται ούτε μια κακή βραδιά, ελπίζουμε να μην το πληρώσουμε αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ