ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης

0
2247

Στους διπλούς αγώνες κυπέλου θα κριθεί η τύχη των ομάδων για την πρόκριση τους στα ημιτελικά του θεσμού. Σημαντικά παιχνίδια θα παρακολουθήσουμε. Τα παιχνίδια θα γίνουν σήμερα στις 15:00.

Δόξα Σιταγρών -ΓΣ Προσοτσάνης
Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο γήπεδο των Σιταγρών. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν μια ακόμα πρόβα για να παρουσιαστούν πιο βελτιωμένοι στο πρωτάθλημα. Δεν νομίζω να έχουν ως στόχο την διάκριση στο κύπελλο. Θέλουν να κουμπώσουν τους καινούργιους παίκτες στο κλίμα της ομάδας και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία το σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά οι αετοί της Προσοτσάνης βλέπουν ορατό και εφικτό το ενδεχόμενο να περάσουν στην επομένη φάση και έχουν σαν πρώτο στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι συγκεντρωτικά έχουν το πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Δόξα Πετρούσας-ΑΟ Πανδραμαϊκός
Ένα δυνατό ντέρμπι θα παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στην Πετρούσα. Θα δούμε αντιμέτωπες τις μοναδικές αήττητες ομάδες ως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις. Η Πετρούσα το έχει ξανακάνει και καλοβλέπει το ενδεχόμενο να πάρει αυτή το εισιτήριο για την επομένη φάση. Αυτό για να γίνει φυσικά θέλει πολύ δουλειά. Το ξέρουν αυτό παίκτες και προπονητής και ευελπιστούν σε ανάλογο αποτέλεσμα (0-0 πρωτάθλημα) για να διατηρήσουν βάσιμες ελπίδες και πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.
Ο Πανδραμαϊκός είναι πρωτοπόρος και ουδείς αμφισβητεί την ποιότητα και την δυναμική που έχει. Έχει μείνει χωρίς επίσημο παιχνίδι την νέα χρόνια και ίσως αυτό φανεί κομβικό. Πιθανό να μην έχει τον ρυθμό και την φόρα που είχε πάρει πριν την διακοπή του πρωταθλήματος. Σίγουρα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και θα ψάξει να κάνει κάποιο γκολ που θα του δώσει σημαντικό προβάδισμα. Ένα παιχνίδι που η Πετρούσα θα αμυνθεί όπως καλά ξέρει να κάνει. Θα δούμε πόσο μπορεί να αντέξει στις επιθετικές ορέξεις των κόκκινων.

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού-ΑΕ Αμπελοκήπων
Εδώ έχουμε ένα παιχνίδι που το είδαμε πριν τρεις εβδομάδες στην τελευταία αγωνιστική στις φάσεις των ομίλων. Ισοπαλία και πρόκριση και για τους δυο και να που ξαναβρίσκονται αντιμέτωποι. Η Ν. Αμισσός που τις τελευταίες αγνωστικές διανύει περίοδο γκίνιας, προσφέρει φάσεις, δημιουργεί προϋποθέσεις για να πάρει νίκες αλλά λίγο η ατυχία λίγο η επιπολαιότητα των παικτών έχουν στερήσει σημαντικούς βαθμούς στον ιστορικό σύλλογο. Οι Αμπελόκηποι με πιο έμπειρη ομάδα έχουν αλλάξει λίγο τον τρόπο αντιμετώπισης των αγώνων έχουν φέρει νέους ποδοσφαιριστές και θέλουν να πάρουν την πρόκριση. Έχουν το ρόστερ και την ποιότητα να το κάνουν. Θα δούμε ένα καλό παιχνίδι με πιθανά αρκετά τέρματα.

Ορφέας Χωριστής-Δόξα Βώλακα
Επίσης ένα καλό παιχνίδι έχουμε και στην Χωριστή που ο τοπικός Ορφέας θα ψάξει κάτι καλύτερο από αυτό που έκανε στον αγώνα του πρωταθλήματος. Στο τελευταίο παιχνίδι έκανε αρκετές φάσεις απέναντι σε μια καλή ομάδα αλλά δεν μπόρεσε να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Ίσως το μυαλό όλων ήταν στο παιχνίδι κυπέλλου. Από την άλλη ο Βώλακας που και αυτός έχει να αγωνιστεί καιρό λόγω του ρεπό που είχε αλλά και λόγω των χιονοπτώσεων. Προπονήθηκαν αρκετές φορές στο γήπεδο της Πετρούσας για να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Θα παρακολουθήσουμε ένα καλό παιχνίδι που δεν υπάρχει καθαρό φαβορί. Αν δούμε και τα δυο παιχνίδια ίσως ο Βώλακας έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό θα φανεί εντός του γηπέδου φυσικά σε λίγες μέρες. Ο στόχος του κυπέλου είναι στο πλάνο και των δυο ομάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ