Λεουτσάκος: Θέλουμε την αναβάθμιση της Football League

0
960

Ο Πρόεδρος της Football League μίλησε για τη Β’ και Γ’ Εθνική, καθώς και για την επικείμενη αναδιάρθρωση.
Για πιθανές αλλαγές στη Γ’ Εθνική: «O κ. Βασιλειάδης δήλωσε πως η ΕΠΟ μπορεί να κάνει αλλαγές στην Γ’ Εθνική, ίσως και να διευρυνθεί αυτή, όμως αυτές οι αλλαγές βάσει του ΚΑΠ αν θα γίνουν θα αφορούν τους δευτεραθλητές των Ενώσεων, που ίσως να ανέβουν έτσι στην νέα Γ’ Εθνική και όχι τις ομάδες που φέτος έπεσαν από την Γ’ Εθνική».
Για το έργο του Γιώργου Βασιλειάδη: «Ο υφυπουργός Αθλητισμού κάνει πολύ καλή και σοβαρή δουλειά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά η αναδιάρθρωση είναι προς την εξυγίανσή του και προς την σωστή κατεύθυνση, ενώ η κάλυψη από την ΕΡΤ της Super League και της Β’ Εθνικής επέδωσε τα αναμενόμενα, τόσο σε τηλεθέαση, όσο και σε οικονομικά έσοδα. Στόχος μας είναι πάντα η εξυγίανση και η καθαρότητα της Football League, κάνουμε και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Επί 3,5 χρόνια τώρα που είμαστε στη διοίκηση της Football League, έχουμε αυξήσει πολύ τα έσοδα των ΠΑΕ, ενώ αυξήθηκε και ο μ.ο. φέτος των θεατών που παρακολούθησαν τους αγώνες. Δυστυχώς όμως το στοίχημα είναι παντού στο ποδόσφαιρο…».
Για τη διοργάνωση της Σούπερ Λιγκ 2: «Τόσο την Σούπερ Λίγκα 2 όσο και την νέα Football League θα τις αναλάβει να τις διοργανώσει, βάσει της απόφασης πάντα της ΕΠΟ, η Football League, εμείς δηλαδή και αυτό ό,τι πλέον και να γίνει δεν θ’ αλλάξει. Η νέα λοιπόν Football League θα έχει 1.800.000 ευρώ συνολικά και για τις 14 ομάδες έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΕΡΤ3, που θα μοιραστούν ίσα στις 14 ομάδες, ενώ θα βγούμε χρήματα και από ένα δυνατό χορηγό που θα δώσει και το όνομά του στο νέο αυτό πρωτάθλημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ