Την ήττα με 28-29 από τον Αρχέλαο Κατερίνης γνώρισε η Γυμναστική Ένωση Δράμας,
την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο Αθλητικό Πολιτιστικό Κέντρο «Δημήτρης Κραχτίδης», σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου-β΄υπό-ομίλου του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Ανδρών.
Η δραμινή ομάδα πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης, ο οποίος διατήρησε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν από νωρίς, επιβάλλοντας τον ρυθμό
τους. Η Γυμναστική Ένωση Δράμας προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, μείωσε σταδιακά τη διαφορά και πλησίασε στο γκολ, φτάνοντας το 13-14, λίγο πριν το ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος, οι Δραμινοί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψουν και παρά το γεγονός ότι η διαφορά έφτασε στα πέντε τέρματα στο 45΄ και στο 50΄, η Γυμναστική Ένωση δεν τα παράτησε. Με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά, μείωσε σε 28-29, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, όμως ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχός της.
Πρώτος σκόρερ για τη Γυμναστική Ένωση Δράμας ήταν ο Δημήτρης Μπουρλίβας με 8 τέρματα, ενώ ακολούθησε ο Δημήτρης Φραγκούλης με 7. Παράλληλα, σημαντική ήταν και η συμβολή των Γιώργου Αλμπάντη και του Σταύρου Παυλίδη που σημείωσαν από 4 γκολ.
Από τον Αρχέλαο, ξεχώρισε ο Δημήτρης Σιώκας με 9 τέρματα, ενώ σημαντική βοήθεια έδωσαν οι Παναγιώτης Χρυσικός με 6 και Νίκος Τοπαλίδης με 5 γκολ.
Παρά την ήττα, η εικόνα αντίδρασης στο φινάλε αφήνει στοιχεία αισιοδοξίας για τη συνέχεια, με τη Γυμναστική Ένωση να καλείται πλέον να διορθώσει τα αμυντικά της κενά και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στις επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Ο επόμενος αγώνας για τους Δραμινούς είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί την
Κυριακή 1 Μαρτίου στις 17:00, στο Αθλητικό Πολιτιστικό Κέντρο «Δημήτρης Κραχτίδης», με αντίπαλο τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Γυμναστική Ένωση Δράμας-Αρχέλαος Κατερίνης 28-29
Τα στοιχεία του αγώνα:
Πεντάλεπτα:2-4, 4-8, 6-10, 8-12, 13-14, 14-17 ημιχρ 15-18, 16-21, 19-24, 22-27, 24-27, 28-29 τελικό
Οι ομάδες:
Γυμναστική Ένωση Δράμας (Περικλής Βελίκης-Αλέξιος Καραγιάννης): Γιώργος Αλμπάντης 4,Άγγελος Αμπαρτζίδης, Παναγιώτης Γκλαβόπουλος 1, Δημήτρης Ιορδανίδης, Αριστοτέλης
Καραγιάννης, Γιώργος Καραγιάννης 3, Νικόλαος Κρανάς 1, Δημήτρης Μπουρλίβας 8, Σταύρος Παυλίδης 4, Αναστάσιος Πούλιος, Δημήτρης Φραγκούλης 7, Στέφανος Χατζηνικολάου.
Αρχέλαος Κατερίνης (Βασίλης Κοσμίδης):Κωνσταντίνος Σαββίδης,Ιωάννης Αθανασιάδης, Βασίλης Κουστιάνης, Γιώργος Ξεφτέρης 1, Απόστολος Γεωργομήτρος 2, Δημήτρης Σιώκας 9,
Παναγιώτης Χρυσικός 6, Βασίλης Κουστιάνης 3, Νίκος Τοπαλίδης 5, Δημήτριος Κάλλιος 2, Δημήτριος Τσερτικίδης, Κωνσταντίνος Λίλο.
Διαιτητές: Σάββας Ηλιάδης-Βασίλης Τοπούζογλου
Λύγισε στο φινάλε η Γυμναστική Ένωση Δράμας
ΓΕ Δράμας-Αρχέλαος Κατερίνης 28-29



















