Μαθητές από 5 σχολεία της Δράμας βραβεύτηκαν από την Eurobank

0
2822

Σ. Κιουλάνης: “Συγχαρητήρια στους μαθητές – καλή ακαδημαϊκή πορεία”

Σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα και στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank: «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη, η βράβευση 165 αριστούχων μαθητών και μαθητριών από σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης.

Όπως είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας κ. Σπυρίδων Κιουλάνης, που εκπροσώπησε στην εκδήλωση την Περιφερειακή Διεύθυνση της ΑΜΘ, αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές που βραβεύτηκαν και σήμερα είναι φοιτητές και φοιτήτριες. Τους εύχομαι καλή ακαδημαϊκή πορεία και επίσης στους καθηγητές που τους υποστήριξαν αλλα και στους γονείς και κηδεμόνες που τους συμπαραστάθηκαν σε όλη αυτή την πορεία.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σ. Κιουλάνης, στην διάρκεια της εκδήλωσης και στον χαιρετισμό που απηύθυνε μετέφερε τους χαιρετισμούς του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αναφέρθηκε στο σημαντικό εκπαιδευτικό έργο το οποίο επιτελείται στις σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.
Στη συνέχεια ο κ. Κιουλάνης συνεχάρη τους μαθητές τους οποίους προέτρεψε να συνεχίσουν να επενδύουν στη γνώση και τους ευχήθηκε να έχουν μία δημιουργική ακαδημαϊκή πορεία. Παράλληλα συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών, ενώ ευχαρίστησε τον όμιλο Eurobank για το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», ένα πρόγραμμα όπως ανέφερε “που έχει αναδειχθεί σε θεσμό με σημαντική αναγνώριση στην εκπαιδευτική κοινότητα, το οποίο αναδεικνύει διαχρονικές αξίες που πρέπει να αποτελούν πηγή έμπνευσης και κινητήριο δύναμη για τη νέα γενιά, όπως η επιβράβευση της συνεχούς προσπάθειας η ευγενής άμιλλα, η αριστεία και η αξιοκρατία”.
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κιουλάνης τόνισε ότι οι αξίες που αναδεικνύονται μέσα από αυτό το πρόγραμμα της Eurobank καταδεικνύουν και τη δική μας υποχρέωση να πιστέψουμε σε αυτές και να τις διδάξουμε στους μαθητές μας με τον πιο ιδανικό βιωματικό τρόπο, περισσότερο δηλαδή μέσα από την πράξη και λιγότερο μέσα από τη θεωρία, καθιστώντας με τον τρόπο αυτό κάθε στιγμή της ζωής μας μία πραγματικά μεγάλη στιγμή για την παιδεία.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που βραβεύτηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας προέρχονται απο το 1ο ΓΕΛ Δράμας, το 3ο ΓΕΛ Δράμας, το 4ο ΓΕΛ Δράμας, το Μουσικό Σχολείο Δράμας και το ΓΕΛ Καλαμπακίου.
Όπως είπε ο διευθντής ΔΔΕ Δράμας, οι μαθητές της Δράμας που βραβεύτηκαν είναι συνολικά πέντε: Η Σταυρούλα Ρουμπέσου απόφοιτος του 1ο ΓΕΛ Δράμας, η οποία συγκέντρωσε και τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Ο Κωνσταντίνος Φιλιμίδης απόφοιτος του 3ο ΓΕΛ Δράμας. Ο Μιχαήλ Παπαδόπουλος, απόφοιτος του 4ου ΓΕΛ Δράμας. Η Ελένη Ισαακίδου, απόφοιτος του ΓΕΛ Καλαμπακίου. Η Κωνσταντίνα Παπαεμμανουήλ, απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Δράμας. Ακόμη το 1ο ΓΕΛ Δράμας τιμήθηκε (όπως και άλλες χρονιές) με έπαινο αφού η Σ. Ρουμπέσου, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία. Το 1ο Λύκειο εκπροσώπησε στην βράβευση η υποδιευθύντρια του κ. Μ. Τάζογλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!