Με 26 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας

Το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης

0
1895

Με 26 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας την ερχόμενη Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα. Τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση είναι τα εξής:

1) Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης για την πράξη με τίτλο “Κατασκευή νέου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Δράμας” (στην οδό Χελμού) στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Φιλόδημος Ι στον άξονα που αφορά την ανέγερση ή και την αποκατάσταση δημοτικών κτιρίων. Εισηγητής του θέματος είναι ο κ. Ιωάννης Καψημάλης.
2) Κατηγοριοποίηση για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας με εισηγήτρια την κα Αναστασία Τόλιου Δάντζερα.
3) Εγγραφή στο Τεχνικό Πρόγραμμα του έργου “Αντικατάσταση στέγης του Δημοτικού Σχολείου Ξηροποτάμου” με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Καψημάλη.
4) Έγκριση χειμερινών δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ Δράμας για τη περίοδο από 9 Σεπτεμβρίου του 2019 έως 30 Ιουνίου του 2020. Εισηγητής του θέματος είναι ο κ. Ιωάννης Καψημάλης.
5) Έγκριση της απόφασης – γνωμοδότησης- της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σχετικά με την παραχώρηση θέσεων στάθμευσης μπροστά από το ξενοδοχείο Hydrama. Εισηγητής του θέματος είναι ο κ. Ιωάννης Καψημάλης.
6) Έγκριση της απόφασης – γνωμοδότησης- της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σχετικά με την παραχώρηση θέσεων στάθμευσης μπροστά από το ξενοδοχείο AΥA Hotel. Εισηγητής του θέματος είναι ο κ. Ιωάννης Καψημάλης.
7) Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής τμήματος σύμβασης με τίτλο “Αξιολόγηση της προσβασιμότητας και της διασύνδεσης πιθανών Γεωτόπων στην ελληνική περιοχή με εισηγητή τον κ. Μιχάλη Μουρβετίδη.
8) Λήψη απόφασης σχετικής με την έγκριση ανάθεσης της υπηρεσίας “Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων” ενδεικτικού προϋπολογισμού 190.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) σε τρίτους βάσει των διατάξεων του νόμου 4412/2016 και για χρονικό διάστημα 14 μηνλων απο την υπογραφή των συμβάσεων με εισηγητή τον κ. Χρήστο Κυριακίδη.
9) Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 725/2018 απόφασης του ΔΣ περί ορισμού μελών επιτροπής του άρθρου 1 του ΠΔ 270/1981 για την διεξαγωγή δημοπρασιών εκποίησης ή εκμίσθωσης πραγμάτων του Δήμου για το διάστημα από 2 Σεπτεμβρίου του 2019 έως 31 Δεκεμβρίου του 2019 και ορισμού αυτών για το 2020. Εισηγητής του θέματος είναι ο κ. Ιωάννης Εφραιμίδης.
10) Ορισμός εκπροσώπου του ΔΣ με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Δράμας. Εισηγητής του θέματος είναι ο κ. Μιχάλης Τάσσου.
11) Ορισμός παραγωγικών τάξεων και συνδικαλιστικών οργανώσεων των εκπαιδευτικών που εκπρόσωποί τους θα συμμετάσχουν στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. Εισηγήτρια του θέματος είναι η κα Αναστασία Τόλιου Δάντζερα.
12) Ορισμός εκπροσώπων ως μελών της επιτροπής του άρθρου 3 παρ.2 του νόμου 2734/1999 για την άδεια εγκατάστασης οικοδομημάτων εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων. Εισηγητής του θέματος θα είναι ο κ. Ιωάννης Εφραιμίδης.
13) Παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου επί της οδού Μητροπολίτη Αγαθαγγέλου 12 (έναντι καταστήματος) με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Εφραιμίδη.
14) Χορήγηση άδειας λειτουργίας ηλεκτρονικών υπολογιστών εντός καταστήματος με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Εφραιμίδη.
15) Έκδοση άδειας παραγωγού – πωλητή λαϊκών αγορών με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Εφραιμίδη.
16) Λύση σύμβασης μακροχρόνιας εκμίσθωσης τμήματος έκτασης 190.000 τμ του αριθμού 811 κοινόχρηστου τεμαχίου αγροτικού κλήρου Τοπικής Κοινότητας Μαυροβάτου. Εισηγητής του θέματος είναι ο κ. Ιωάννης Εφραιμίδης.
17) Έγκριση της 06/2019 απόφασης της Κοινότητας Καλού Αγρού σχετικά με τη γνωμοδότηση για την διάθεση χρήσης δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην Κ. Καλού Αγρού – Προπονητήριο “Λ. Χαραλαμπίδης” στην ομάδα μπάσκετ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας. Εισηγήτρια του θέματος είναι η κα Αναστασία Τόλιου Δάντζερα.
18) Έγκριση της 03/2019 απόφασης της Κοινότητας Ξηροποτάμου σχετικά με τη γνωμοδότηση για την διάθεση χρήσης δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην Κ. Ξηροποτάμου – γήπεδο ποδοσφαίρου στην ΠΑΕ “Δόξα Δράμας 2017” με εισηγήτρια του θέματος την κα Αναστασία Τόλιου Δάντζερα.
19) Έγκριση της 09/2019 απόφασης της Κοινότητας Καλλιφύτου σχετικά με τη γνωμοδότηση για την διάθεση χρήσης δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην Κ. Καλλιφύτου – γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Καλλιφύτου, με εισηγήτρια του θέματος την κα Αναστασία Τόλιου Δάντζερα.
20) Έγκριση εξόδων μετακίνησης του Δήμου Δράμας με εισηγητή τον κ. Μιχάλη Τάσσου.
21) Έγκριση ποσού για έκδοση διατακτικών με εισηγητή τον κ. Αλέξανδρο Παναγιωτίδη.
22) ’Έκτακτη οικονομική ενίσχυση απόρων δημοτών με εισηγητή τον κ. Αλέξανδρο Παναγιωτίδη.
23) Έγκριση ή μη της αύξησης της ετήσιας συνδρομής του Δήμου Δράμας προς την Αστική Εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα “Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Δράμας “ΔΡΑΣΗ”με εισηγητή τον κ. Αλέξανδρο Παναγιωτίδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ