Οι αθλήτριες της Ακαδημίας Γυμναστικής Δράμας-Ρυθμική και Αισθητική στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων κέρδισαν με τις επιδόσεις τους και με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση την πρόκριση τους στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί στο Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας, το διήμερο 21-22 Ιουνίου.
Συνολικά οκτώ αθλήτριες της Ακαδημίας Γυμναστικής Δράμας-Ρυθμική και Αισθητική εξασφάλισαν το εισιτήριο τους για την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων, με επτά εξ αυτών να συμμετέχουν τελικά στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το σαββατοκύριακο στη συμπρωτεύουσα. Πιο συγκεκριμένα, τον σύλλογο και την πόλη μας θα εκπροσωπήσουν οι αθλήτριες Δάφνη Σαββίδου, Γεωργία Δερμεντζή, Νικολέτα Δερμεντζή, Στέλλα Ντίνα, Σοφία-Αγάπη Ιορδανίδου, Μαρία Στεργίου και Αθανασία Κοκολιού ενώ προκρίθηκε και η Μάρθα Μπάτζιου η οποία δεν θα λάβει μέρος στους αγώνες
Στην προκριματική φάση της διοργάνωσης που ολοκληρώθηκε στα τέλη Μαΐου, επίσης στη Θεσσαλονίκη, η Δάφνη Σαββίδου κατέκτησε τη 2η θέση στο στεφάνι, την 4η στο ελεύθερο, την 5η στη μπάλα και στο σύνθετο ατομικό, η Γεωργία Δερμεντζή κατέκτησε την 1η θέση στο ελεύθερο, τη 2η στο σχοινί και την 1η θέση στην μπάλα, η Νικολέτα Δερμεντζή κατέκτησε την 1η θέση στην μπάλα και την 9η στο ελεύθερο, η Στέλλα Ντίνα τη 2η θέση τόσο στο ελεύθερο όσο και στην μπάλα, η Σοφία-Αγάπη Ιορδανίδου την 3η θέση στην μπάλα και την 4η στο ελεύθερο, η Μαρία Στεργίου αναδείχθηκε 1η στο σχοινί, 8η στο ελεύθερο και 6η στο σύνθετο και τέλος, η Αθανασία Κοκολιού κατέλαβε την 9η θέση στο σύνθετο.
Οι αθλήτριες της Ακαδημίας συνεχίζουν τις εντατικές προπονήσεις τους υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Αναστασίας Παυλίδου και της χοροδιδασκάλου Ιωάννας Μάρτζιου, ενόψει της τελικής φάσης, με στόχο να χαρίσουν ακόμα περισσότερες διακρίσεις στον δραμινό σύλλογο και να επιβεβαιώσουν τη δυναμική τους.
Όσον αφορά τον στόχο των αθλητριών σε αυτή την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων η προπονήτρια Αναστασία Παυλίδου μας ανέφερε το εξής «Ο στόχος μας είναι να είμαστε ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες του αγώνα».
Τις αθλήτριες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες θα αγωνιστούν τόσο σε ατομικά, όσο και σε ομαδικά προγράμματα, θα συνοδέψουν η Αναστασία Παυλίδου, η Ιωάννα Μάρτζιου και ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γιώργος Μητρούσης.
Με 7 αθλήτριες στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων η Ακαδημία Γυμναστικής Δράμας-Ρυθμική και Αισθητική
Α. Παυλίδου ««Ο στόχος μας είναι να είμαστε ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες του αγώνα»