Πρώτη συμμετοχή των παιδιών του παραρτήματος του ΣΚΑ Δράμας στο Κ. Νευροκόπι
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των τετραήμερων αθλητικών, πολιτιστικών και θρησκευτικών
εκδηλώσεων «Δημήτρια 2025», που διοργανώνονται στο Νευροκόπι Δράμας προς τιμή του πολιούχου Αγίου Δημητρίου και εις μνήμην των σφαγιασθέντων προκρίτων στη διάρκεια του Μακεδονικού Αγώνα.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος νεαροί αθλητές και αθλήτριες από αθλητικά σωματεία της Δράμας, των Σερρών και της Καβάλας, οι οποίοι αγωνίστηκαν στα αγωνίσματα των 50μ, 60μ, 80μ, 800μ, στο άλμα σε μήκος, στη σφαιροβολία, στην ιατρική μπάλα ενός κιλού ενώ παράλληλα διεξήχθη και αγώνας σκυταλοδρομίας στον οποίο έλαβαν μέρος τα σωματεία
του ΣΚΑ Δράμας, του ΑΟ Δράμας και του ΓΣ Σέρρες ΄93.
Στην κατηγορία των 80μ αγοριών Κ16 ο Γιώργος Καρίπης του ΣΚΑ Δράμας τερμάτισε πρώτος, ο Χρήστος Πολυχρονίδης του ΑΟ Δράμας δεύτερος, ο Παναγιώτης Βενέτης του ΑΟ Δράμας τρίτος, ο Νίκος Δημητριάδης του ΑΟ Δράμας τέταρτος και ο Αλκιβιάδης Κόσσου του Πολυνίκη Δράμας πέμπτος.
Στα 60μ αγοριών Κ14 πρώτος τη γραμμή του τερματισμού έφτασε ο Γεώργιος Σταθάκης του ΓΣ Σέρρες ΄93, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ραφαήλ-Άγγελος Βέττος του ΑΣ Δοξάτου. Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Ίων Μαυρόπουλος του ΑΟ Δράμας.
Στα 800μ αγοριών Κ14 ο Γιώργος Ζερβόπουλος και ο Γεράσιμος Κοτζαγιαννίδης του ΑΟ
Δράμας κατέλαβαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση, αντίστοιχα.
Στο μήκος αγοριών Κ14 στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης του ΟΚΑΚ, στη δεύτερη ο Νικόλαος Γουλιαρίδης του Πολυνίκη Δράμας και στην τρίτη ο Δημήτριος Κυριαζίδης του ΑΣ Δοξάτου. Την έκτη θέση στο ίδιο αγώνισμα κατέλαβε ο Μιχαήλ Μαυροσαββίδης του ΑΟ Δράμας.
Στη σφαίρα αγοριών Κ14 πρώτος ήταν ο Κωνσταντίνος Κετετζίδης του ΑΟ Δράμας, δεύτερος ο Κυριάκος Ελευθεριάδης του ΑΣ Δοξάτου, τρίτος ο Γεώργιος Αμοιρίδης του ΑΟ Δράμας ενώ την τέταρτη και πέμπτη θέση κατέλαβαν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος του ΑΣ Δοξάτου και ο Λεωνίδας Αμοιρίδης του ΑΟ Δράμας, αντίστοιχα.
Στα 60μ κοριτσιών Κ14 η Νεφέλη Μουρατίδου του ΣΚΑ Δράμας τερμάτισε πρώτη, ενώ δεύτερη ήταν η Ηλιάνα Λαζαρίδου του ΑΟ Δράμας και τρίτη η Αναστασία Χατζησαββίδου του ΑΣ Δοξάτου. Στο ίδιο αγώνισμα, η αθλήτρια του ΑΣ Δοξάτου Κωνσταντίνα Γιάλαμα κατετάγη έκτη και οι αθλήτριες του ΑΟ Δράμας, Ευανθία Βενέτη και Εύα Κυριαζάκη κατέλαβαν την όγδοη και την ένατη θέση, αντίστοιχα.
Στα 800μ κοριτσιών Κ14 πρώτη ήταν η Ευαγγελία Αθανασιάδου του ΑΟ Δράμας, δεύτερη η Θωμαή Παρασκευά του ΓΣ Σέρρες΄93 και τρίτη η Κυριακή Μαμάκα του ΣΚΑ Δράμας.
Στο μήκος κοριτσιών Κ14 η Άννα Καραλέξη του ΓΣ Σέρρες΄93 ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Μαγδαληνή Σταμπουλή του ΣΚΑ Δράμας και την τρίτη η Μαρία Ερμίδου του ΑΟ Δράμας. Τέταρτη ήταν η Ζηνοβία Στράντζαλη του ΑΣ Πολυνίκης Δράμας, πέμπτη η Γεωργία Σοπελίδη και έκτη η Μαρία Μπογιατζή του ΣΚΑ Δράμας.
Στη σφαίρα Κ14 την πρώτη θέση στο βάθρο κατέλαβε η Ηλιάνα Γασπαράκη του ΣΚΑ Δράμας, δεύτερη ήταν η Αθηνά Παπαδοπούλου του ΑΣ Δοξάτου, τρίτη η Μυρτώ Παπαδοπούλου του ΓΣ Σέρρες ΄93 και τέταρτη η Καλλιόπη Θεοδωρίδου του ΑΟ Δράμας.
Στα αγωνίσματα μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών έλαβαν μέρος με επιτυχία οι αθλητές
και οι αθλήτριες των δραμινών συλλόγων με τα παιδιά του παραρτήματος του ΣΚΑ Δράμας στο Κάτω Νευροκόπι να συμμετέχουν για πρώτη φορά με επιτυχία μαζικά και οργανωμένα στη φετινή διοργάνωση.
Συγκεκριμένα, στα 50μ Κ10 και Κ12 αγοριών και κοριτσιών συμμετείχαν οι αθλητές και οι
αθλήτριες του ΣΚΑ Δράμας Μιχάλης Βάσου, Αντώνης Λουκάς, Άγγελος Αναστασιάδης, Θεόδωρος Στεφανίδης, Ευάγγελος Σαρηγιάννης, Μαρία Τερζή, Αναστασία Αντωνιάδου, Μαρία Ντεληγιάννη, Ελευθερία Αμπατσόγλου, Νεφέλη Σαβλίδου, Στέλλα Φετινίδου,
Ραφαηλία Ταχτσίδη, Ελένη Γαλοπούλου, Σοφία Μπουμπάρη, Γεωργία Μπογιατζή Δέσποινα Ξανθοπούλου, Σοφία Βαδουρίδου, Σοφία Χατζηαποστόλου, Αριάδνη Σαμλίδου, Διαμάντω Κεφαλίδου, Παναγιώτα Ηλιάδου, Αναστασία Τσερνίου, Παναγιώτα Κανάκη, Ελένη Τοπτσίδου, Αθανασία Παπαδοπούλου, Ερατώ Αμαραντίδου, Μαρία Κουρουτζίδου, Μαρία Τσεπνίδου, Κυριακή Γιαννοπούλου, Ελένη Κουτελιάνη, Ελένη Παντζέλη, Δήμητρα Γερμάν, Κατερίνα Τσεπνίδου, Μαρία Πάγια και Χρύσα Γεωργιάδου.
Στο ίδιο αγώνισμα αγωνίστηκαν και οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΣ Δοξάτου Κοσμάς
Γούλας, Χαράλαμπος Κελεκτσόγλου, Νικόλαος Λεονταρίδης, Μιχαήλ Βασιλακάκης,
Μιχαήλ-Άγγελος Καγκασίδης, Εμμανουήλ Βασιλακάκης, Στέργιος Βαράδας, Βερονίκη Παπαδοπούλου, Χρυσή Παπαδοπούλου και Μαρία Καριόγλου.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΟ Δράμας που έλαβαν μέρος στα 50μ Κ10 και Κ12 ήταν οι Αλέξανδρος Πολύζος, Αθανάσιος Τάσκος, Κωνσταντίνος Σταμπουλής, Οδυσσέας Τσαουσίδης, Ιωσήφ Ντεμητσίδης, Χρήστος Τσιαμπάκος, Ιωάννης Ζαχαράκης, Ιωάννης Καλούδης, Κλήμης Χατζησαρόγλου, Μάριος Χατζησαρόγλου, Μαρία Γεωργιάδου, Αναστασία Γεωργιάδου, Ιουλία Ασπρούδη, Δέσποινα Ιντζικιώτη, Ευγενία Βριτζάλη, Κυριακή Τέζα, Παναγιώτα Σταυρινάκη, Αναστασία Μπαρακτάρη, Ρεγγίνα Χατζηγεωργιάδου και Δήμητρα Πλιόκα.
Από τον ΑΣ Πολυνίκη Δράμας αγωνίστηκαν οι Μιχαήλ Τσαριτσάκης, Μαρία Τσαριτσάκη και
Χαράλαμπος Γονιάδης.
Τέλος, στο μήκος Κ12 έλαβαν μέρος οι αθλητές του ΑΣ Δοξάτου Άννα Ταυλαρίδου, Θεοδώρα Παπαμιχαηλίδου, Μαρία Κυριαζίδου και Γεώργιος-Ραφαήλ Κοντογιάννης και οι αθλήτριες του ΣΚΑ Δράμας Αναστασία Σταμπουλή και Μαρία Μωυσίδου.

















