Με ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητριών της Ακαδημίας Γυμναστικής Δράμας στον Περιφερειακό Αγώνα Προαγωνιστικού Συλλόγων Ρυθμικής Γυμναστικής, που διεξήχθη το διάστημα μεταξύ 19-21 Ιουνίου στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν πέντε αθλήτριες της δραμινής ακαδημίας, οι οποίες εκπροσώπησαν επάξια τον σύλλογό τους, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό αγωνιστικό πρόσωπο.
Στο ομαδικό πρόγραμμα αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Ελένη Γεωργιάδου, Σαββατία Δερβεντλή, Μαρία Ζησιάδου, Αγγελική Σαρηγιάννη και Βικτώρια Μπρόζου ενώ παράλληλα, οι Σαββατία Δερβεντλή, Μαρία Ζησιάδου, Αγγελική Σαρηγιάννη και Βικτώρια Μπρόζου συμμετείχαν και στα ατομικά αγωνίσματα του ελεύθερου προγράμματος και της μπάλας.
Τις αθλήτριες στη Θεσσαλονίκη συνόδεψαν η προπονήτρια Αναστασία Παυλίδου και οι γονείς τους, που στηρίζουν έμπρακτα κάθε προσπάθεια των παιδιών.
Οι νεαρές αθλήτριες απόλαυσαν την εμπειρία της συμμετοχής τους στον αγώνα και παράλληλα κατάφεραν να παρουσιάσουν μια πολύ καλή εικόνα, επιβεβαιώνοντας τη συστηματική δουλειά που γίνεται στα προαγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας.
Η προπονήτρια του συλλόγου, κ. Αναστασία Παυλίδου, αναφερόμενη στην παρουσία των αθλητριών στη διοργάνωση, δήλωσε στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας: «Οι εντυπώσεις ήταν πάρα πολύ θετικές. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει βαθμολογία, όμως η επίδοσή των αθλητριών βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν μέλλον, αλλά και τα εφόδια για να διαγράψουν μια δυνατή πορεία στη συνέχεια, περνώντας στην αγωνιστική ομάδα».
Με την ολοκλήρωση του Περιφερειακού Αγώνα έκλεισε και η φετινή αγωνιστική παρουσία των προαγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας Γυμναστικής Δράμας με τις αθλήτριες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο, οπότε και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, έχοντας στις αποσκευές τους πολύτιμες εμπειρίες και αισιοδοξία για το μέλλον.
Με επιτυχία συμμετείχαν οι αθλήτριες της Ακαδημίας Γυμναστικής Δράμας στον περιφερειακό αγώνα προαγωνιστικού συλλόγων
Θετικές εντυπώσεις και πολλά υποσχόμενες εμφανίσεις για τις νεαρές αθλήτριες του συλλόγου στη Μίκρα


















