Αρχική Αθλητισμός Με ευλογίες και αισιοδοξία η έναρξη της νέας σεζόν για την ΑΕ...

Με ευλογίες και αισιοδοξία η έναρξη της νέας σεζόν για την ΑΕ Αμπελοκήπων

Φ. Χατζηκυριάκου: «Με τους νέους θέλουμε να πετύχουμε υψηλούς στόχους»

0
903

Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού ξεκίνησε επίσημα η φετινή αγωνιστική περίοδος για την ΑΕ Αμπελοκήπων. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Κραχτίδη από τον Αρχιμανδρίτη Γεράσιμο Βλατίτση, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο υγεία, δύναμη και μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες.
Ο Αρχιμανδρίτης μετέφερε επίσης τις θερμές ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας Δωρόθεου, τονίζοντας ότι η Εκκλησία βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της αθλητιώσας νεολαίας, στηρίζοντας τις προσπάθειες και τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο πατέρας Γεράσιμος πρόσφερε φυλακτά στον προπονητή της ομάδας, Φώτη Χατζηκυριάκου, καθώς και στον πρώην αρχηγό και πλέον προπονητή Δημήτρη Τσερκέζο, σε μια συμβολική κίνηση στήριξης και ευλογίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ομάδα των Αμπελοκήπων ξεκίνησε την προετοιμασία της με αισιοδοξία και όρεξη, έχοντας στο πλευρό της τη στήριξη της διοίκησης και της τοπικής κοινωνίας.
Όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας ο κ. Φώτης Χατζηκυριάκου για τους στόχους της νέας σεζόν «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα και που με εμπιστεύεται η διοίκηση για άλλη μια χρονιά να ηγούμαι αυτής της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε καλά, να χαιρόμαστε που ερχόμαστε στο γήπεδο και να περνάμε καλά. Ασφαλώς βέβαια, στο ποδόσφαιρο εκείνο που προέχει είναι και το αποτέλεσμα. Είναι βασικός παράγοντας για να περνάς καλά. Θέλουμε να πάμε καλά. Δεν έχει η ομάδα πολλές αλλαγές. Είναι η ίδια ομάδα. Θέλαμε να κρατήσουμε όλο το περσινό ρόστερ. Κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό το καταφέραμε. Έχουμε ακαδημίες. Έχουμε Β΄ ομάδα. Το πλάνο μας και το όραμα μας είναι σε βάθος χρόνου να αξιοποιήσουμε τους ποδοσφαιριστές που έρχονται από τις ακαδημίες μας και να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε. Με τους νέους θέλουμε να πετύχουμε υψηλούς στόχους».
Τη συνεργασία τους με την Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων ανανέωσε για μια ακόμη σεζόν το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ με τους Δημήτρη Λαμπρινουδάκη, Νίκο Παπακωνσταντίνου, Αθανάσιο και Κωνσταντίνο Κυσσίδη, Γιάννη Άλλα, Αχιλλέα και Δημήτρη Μπιαζάκη, Θόδωρο Σύρτα, Λάζαρο Χασιλίδη, Αβραάμ Σταυρίδη, Δημήτρη Αβραμίδη, Στέλιο Κατσιούλη, Χαράλαμπο Δημόπουλο, Βασίλη Μήτρου, Ανέστη Τσάνη, Ευάγγελο Καταμίτζε, Σάββα Σαββίδη, Σταύρο Μίτρε, Μπάμπη Κασαπίδη και Άγγελο Γεωργιάδη να παραμένουν στην ομάδα.
Από τους Αμπελόκηπους αποχώρησαν ο Νίκος Καγιάογλου, ο οποίος πλέον θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Αθλητικής Ένωσης Καλαμπακίου, ο Άρης Νικολαΐδης, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού και ο Δημήτρης Αράπης, ο οποίος επέστρεψε στον Αστέρα Κουδουνίων, ενώ στο δυναμικό της ομάδας προστέθηκε και ο Γιώργος Γαλόπουλος, ο οποίος προέρχεται από τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!