Με προεκλογικό αέρα η κοπή της πίτας στο Δημοτικό Ωδείο

0
3580

Δημοτική παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα”

Με αναδρομή στο έργο που πραγματοποίησε αλλά και αυτό που δρομολογεί η Δημοτική Αρχή του Δήμου της Δράμας αλλά και με την παρουσία πλήθους κόσμου στο Δημοτικό Ωδείο το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” όπου παρουσιάστηκαν και όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού για τις επικείμενες εκλογές.

Στελέχη της ίδιας παράταξης αλλά και οι πρώην Δήμαρχοι όπως ο Θωμάς Μαργαρίτης, και ο Μαργαρίτης Τζίμας στους οποίους μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.
Η εκδήλωση κοπής πίτας ήταν θα μπορούσε να πει κανείς και μια πρόβα “Τζενεράλε” για την ίδια παράταξη εν όψη των εκλογών καθώς μπόρεσε να αξιολογήσει και την δυναμική της με βάση τον κόσμο που κατάφερε να κινητοποιήσει για την εκδήλωση, που ομολογουμένως ήταν αρκετός.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τον λόγο πήραν ο καθηγητής του ΠΑΜΑΚ Αχιλλέας Ζαπράνης και ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης οι οποίοι μίλησαν με τα θερμότερα λόγια για την προσωπικότητα και τις ικανότητες του επικεφαλής της παράταξης και Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προβλήθηκε επίσης και βίντεο με την μητέρα του Δημάρχου Δράμας κ. Χριτόδουλου Μαμσάκου που μίλησε για την ανθρώπινη πλευρά του και την πορεία του μέχρι και την ανάμειξή του με τα κοινά.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης που, όπως είπαμε είχε και τον αέρα προεκλογικής πολιτικής συγκέντρωσης, προβλήθηκε βίντεο με τις ενέργειες που έκανε η Δημοτική Αρχή του Χριστόδουλου Μαμσάκου στην διάρκεια της πενταετίας αλλά και αυτά που σχεδιάζει για την επόμενη ημέρα εφόσον επανεκλεγεί στο τιμόνι του Δήμου Δράμας. Έγινε αναφορά στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων με την νέα εγκατάσταση μηχανικής διαλογής και την επικείμενη ανακύκλωση οργανικών υπολειμμάτων. Την Βιοκλιματική Αναβάθμιση του κέντρου της Δράμας που βρίσκεται στα σκαριά. Τις προσπάθειες που έγιναν σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής. Την αξιοποίηση της καπναποθήκης της οδού Περδίκα και την επικείμενη λειτουργία της σχολής κινηματογράφου στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κ.ο.κ.
Στην ίδια εκδήλωση δεν έλειψαν και οι αναφορές στα στελέχη της παράταξης που αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους και στους οποίους ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος ευχήθηκε καλή επιτυχία σημειώνοντας παράλληλα ότι η πορεία της παράταξής του, της παράταξης της νίκης όπως είπε, συνεχίζεται.
Στην σκηνή του αμφιθεάτρου του Δημοτικού Ωδείου μαζί με τον Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο, εμφανίστηκαν και 38 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης “Ενώνουμε την Δράμα” οι οποίοι είναι:
1 Αρτεμιάδου Ξένια Δικηγόρος
2 Γιάγκα Μαρία Οικονομολόγος
3 Δαράκη Αντωνία Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου
4 Δεμερτζής Γιώργος Αξιωματικός εν αποστρατεία
5 Δερματίδης Ανέστης Ελεύθερος Επαγγελματίας
6 Εφραιμίδης Ιωάννης Ελεύθερος Επαγγελματίας
7 Θεμέλογλου Διαμαντούλα Γυμνάστρια
8 Θεολόγου Νούλα Ελεύθερος Επαγγελματίας
9 Κανετίδης Παύλος Αγρότης                                                                                             10 Καραμούτα Σταυρούλα Αισθητικός
11 Καραμπατζάκης Δημήτρης Επίκουρος Καθηγητής
12 Καρυοφυλλίδου Ζωή Αγρότης
13 Καψημάλης Ιωάννης Πολιτικός Μηχανικός
14 Κουντουράς Ανέστης Συνταξιούχος ΔΕΗ
15 Κουτελίδου Ειρήνη Φιλόλογος
16 Κυριακίδης Χρήστος Ελεύθερος Επαγγελματίας
17 Κωνσταντινίδου Όλγα Ιδιωτική Υπάλληλος
18 Κωφαντίδης Παύλος Οικοδόμος
19 Μανώλας Δημήτρης Τεχνίτης Αυτοκινήτων
20 Μουρβετίδης Μιχάλης Ελεύθερος Επαγγελματίας
21 Μπακιρτζίδου-Λαγηνά Ζέττα Πτυχιούχος Πολ. Επιστημών-Επιχειρηματίας
22 Ντινάκης Κωνσταντίνος Έμπορος
23 Παναγιωτίδης Αλέξανδρος Γιατρός
24 Παπαχρήστου Φωτεινή Ιδιωτική Υπάλληλος
25 Πατρωνίδου Δήμητρα Φιλόλογος
26 Σαχανίδης Θεοδώσιος-Θωμάς Μελισσοκόμος
27 Σιδηρόπουλος Δημήτρης Αυτοαπασχολούμενος
28 Σολάκης Άγγελος Οικονομολόγος
29 Σουσαμλή Γεωργία Εκπαιδευτικός
30 Τάσσου Μιχάλης Δικηγόρος
31 Τοπαλίδης Ανέστης Επιχειρηματίας
32 Τσαντσάνη Ελένη Αυτοαπασχολούμενη
33 Τσεπίλης Γεώργιος Επιχειρηματίας
34 Χαραλαμπίδης Ανδρέας Συνταγματάρχης εν αποστρατεία
35 Χαραλαμπίδου Μαρία Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
36 Χατζηγιάννης Αναστάσιος Υπάλληλος ΤΟΕΒ
37 Χρονοπούλου Αντωνία Νηπιαγωγός
38 Ψαρράς Γιώργος Λογιστής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ