Με wine trail και Χαλκιμιστές ξεκινά η 6η Δραμοινογνωσία

Αρχίζουν την Κυριακή οι εκδηλώσεις

0
2112

Παρέα με τον Σεφ Πάνο Ιωαννίδη και τους Χαλκιμιστές θα πραγματοποιηθεί φέτος η έναρξη της Δραμοινογνωσίας την Κυριακή στις 19:30 στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας.

Η πολύ επιτυχημένη εκδήλωση διοργανώνεται φέτος για 6η χρονιά. παράλληλα στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί το Drama wine trail με εκκίνηση στην κοινότητα Αδριανής. Επίσης την Τετάρτη 15 Μαΐου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Δραμοινογνωσίας λίγο μετά τις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας που έχει ετοιμάσει το κατάστημα Lapoupee το οποίο έχει ετοιμάσει μια μοναδική επίδειξη μόδας μπροστά στα καφέ μπαρ hug και Agathangelou. Αυτές είναι ορισμένες από τις επί μέρους εκδηλώσεις που έγιναν γνωστές ωστόσο μέχρι χθες δεν έγινε γνωστό το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων αν και η φετινή διοργάνωση αρχίζει μεθαύριο Κυριακή
Η φετινή Δραμοινογνωσία σύμφωνα με τους διοργανωτές ξεδιπλώνεται από τις οινοποιητικές επιχειρήσεις και τους αμπελώνες της Δράμας μέχρι τα στέκια της πόλης με σκοπό να αποκαλύψει μέσα από ελκυστικές διαδρομές ένα ανεξερεύνητο για πολλούς αλλά πανέμορφο πρόσωπο της Δράμας.
Η Δραμοινογνωσία 2019 καλεί τον επισκέπτη να γνωρίσει τους δρόμους και τις γειτονιές του Διονύσου διαπιστώνοντας την μοναδικότητα του τοπίου και γνωρίζοντας τον πολιτισμό, τις γεύσεις και τις μοναδικές εικόνες της Δράμας μέσα από τους δρόμους του κρασιού.
Όπως έχουν κάνει επίσης γνωστό οι διοργανωτές, οι εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν από 12-19 Μαΐου 2019 αποτελούν ένα φιλόδοξο θεσμό με σημαντική επικοινωνιακή εμβέλεια και ανταπόκριση… Στον θεσμό συμμετέχουν: Το Επιμελητήριο Δράμας, Επιχειρήσεις παραγωγής κρασιού, Επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων κάθε τομέα και βαθμίδας, Επιχειρήσεις εστίασης κάθε είδους, Επιχειρήσεις διασκέδασης, Τουριστικές επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και αντικειμένου, Εμπορικές επιχειρήσεις κάθε είδους, Εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, Επαγγελματίες άμεσα ή έμμεσα σχετιζόμενοι με τον τουρισμό, Επαγγελματικοί Φορείς και Πολιτιστικοί Φορείς.
Στόχος της θεσμοθετημένης εκδήλωσης είναι η προβολή της περιοχής της Δράμας σε όλη την Ελλάδα και διεθνώς, ως ιδιαίτερου οινικό-τουριστικού προορισμού.
Επίσης όπως έγινε γνωστό για την διεξαγωγή της Δραμοινογνωσίας, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα συνεργαστεί με όλους τους Δήμους της Π.Ε., με τους οινοπαραγωγούς της περιοχής, τους λοιπούς φορείς που συμμετέχουν στην διοργάνωση (Εστιατόρια, Καφέ-μπαρ, Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος, ΤΕΙ Οινολογίας, Μουσικό Σχολείο, πολιτιστικούς συλλόγους κ.λ.π) και τους σχετικούς με τον τουρισμό κλάδους (διαμονή, εστίαση-διασκέδαση, μέσα μαζικής μεταφοράς) προκειμένου όπως έγινε γνωστό να διασφαλιστεί η ποιότητα και ο συντονισμός των παρεχόμενων υπηρεσιών και εκδηλώσεων. Επίσης θα διαθέσει το υπαλληλικό προσωπικό της (Διεύθυνσης Ανάπτυξης – Γραφείο Κίνησης – Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών – Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών) καθώς και τους απαραίτητους χώρους, προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση της διοργάνωσης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ