Μεταγραφική ενίσχυση στην Α.Ε. Κυργίων

0
1409

Η Α.Ε. Κυργίων τη φετινή χρονιά έχει βάλει και πάλι ψηλά τον πήχη, κάτι που φαίνεται από τις μεταγραφές της ομάδας και από την πρόσληψη του προπονητή των διακρίσεων με την Προσοτσάνη, Γιώργου Λάλα.
Έτσι, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τις σημαντικές μεταγραφές που είναι οι εξής: Θεοδωρίδης Χρ., Σαμολαδάς Ι., Χατζόπουλος Κ., Ζεκερίδης Π., Ζεκερίδης Χ., Άντζας Κ., Μίτρε Σ., Παπαζώτος Γ., Μαυροβασίλης Ι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Ε. Κυργίων:
Η Α.Ε. Κυργίων είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τα νέα της αποκτήματα. Από αριστερά (βλ. φωτογραφία) πρώτος είναι η πρώτη ανανέωση της ομάδας, ο Νίκος Τρελλόπουλος. Ακολουθεί ο Θεοδωρίδης Χρήστος, ένας νεαρός, εξελίξιμος, φέρελπις και ώριμος παίχτης. Επόμενος ο Ιωάννης Σαμολαδάς, ο οποίος έρχεται στην ομάδα μας και μαζί με τον Κώστα Χατζόπουλο για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο τερματοφυλάκων. Ο Ιωάννης, αν και Κυργιώτης, θα αγωνισθεί πρώτη φορά στο χωριό μας.
Ακολουθούν οι τρεις νεαροί μας. Αρχικά ο Παύλος Ζεκερίδης, ο τελευταίος αλλά όχι έσχατος γιος του Χρήστου Ζεκερίδη. Έπειτα, ο Τηλέμαχος Σουβλερης (ο οποίος κάθε χρόνο ακολουθεί τη προετοιμασία της ομάδας, ενώ ανήκει στα τμήματα υποδομής της Δόξας Δράμας) και τρίτος ο Κωνσταντίνος Άντζας, ο οποίος μετά από μια απαιτητική και επιτυχημένη χρονιά πανελληνίων επιστρέφει στα γήπεδα και στην ομάδα μας.
7ος ο Κωνσταντίνος Χατζόπουλος, ο οποίος έχει ήδη παρουσιαστεί από την ομάδα μας. Με τον Κώστα ανοίξαμε τον «χορό» των μεταγραφών. Ακολουθεί ο Σταύρος Μίτρε, ένα σταθερό ομόλογο της κατηγορίας, ένας πολυθεσίτης παίχτης. Επόμενος ο Γιώργος Παπαζώτος, ένας ντελικάτος παίχτης, που έρχεται να βοηθήσει την ομάδα μας όπως ακριβώς έκανε και ο αδελφός του στο παρελθόν. Τελευταίος ο Ιωάννης Μαυροβασίλης, ένας αρχοντικός παίχτης στο κέντρο με μεγάλη εμπειρία. Σας ευχαριστούμε όλους που επιλέξατε την ομάδα μας!Αρχή φόρμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here