ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ: «Δηλωτικό της κυβερνητικής λογικής του ρεαλισμού και της πολιτικής ορθολογίας το νέο Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο»

0
2924
Μπλούχος

«Δηλωτικό της κυβερνητικής λογικής του ρεαλισμού και της πολιτικής ορθολογίας» χαρακτήρισε το νέο Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή, ο βουλευτής Δράμας Ν.Δ. Μπλούχος Κωνσταντίνος κατά την τοποθέτηση του επί του νομοσχεδίου, το βράδυ της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου. «Το νομοσχέδιο αποτελεί προϊόν τανίσματος δημιουργικής έξαρσης» ανέφερε ο βουλευτής Δράμας Ν.Δ. και σημείωσε ότι με το Αναπτυξιακό νομοσχέδιο οργανώνονται προγραμματικά και διαμορφώνονται οι συνθήκες, για βιώσιμο, οικονομικό και αναπτυξιακό προσανατολισμό.
Ο κ. Μπλούχος κατέθεσε σημαντικά οικονομικά στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν την αρνητική κατάσταση που βιώνει η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε επίπεδο οικονομίας και επιχειρηματικότητας και επιβάλουν με το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο την λήψη ουσιαστικών μέτρων στην κατεύθυνση ανατροπής του σημερινού αρνητικού κλίματος.
«Είναι ανάγκη να βελτιωθεί και να ενισχυθεί το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μπορέσουν να παραμείνουν και να αναπτυχθούν οι επιχειρήσεις» ανέφερε ο κ. Μπλούχος μεταξύ άλλων στην ομιλία του και ξεκαθάρισε ότι με το νέο νομοσχέδιο απλοποιούνται διαδικασίες που για χρόνια έκαναν δυσκίνητες τις όποιες επενδύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here