Η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Δράμας έφτασε με σημαντικές αναμετρήσεις

0
6689

Ένα “μεγάλο” παιχνίδι χαρακτηρίζει την 8η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής. Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα παρουσιάσουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Στην Πετρούσα η αήττητη ομάδα τις Δόξας αντιμετωπίζει την Προσοτσάνη και θέλει να κρατήσει το αήττητο ειδικά εντός έδρας, οι Αμπελόκηποι θέλουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην μαχητική ομάδα του Καλαμώνα. Στην Χωριστή ο τοπικός Ορφέας θα φιλοξενήσει την Δόξα Βώλακα και αναμένεται ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Στο Δοξάτο ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον σε μια αναμέτρηση με την Κ.Βρύση που θα είναι στην κόψη του ξυραφιού ως το τέλος. Ο θάνατος σου η ζωή μου θα χαρακτηρίζει την αναμέτρηση του Φωτολίβους με τα Κύργια με τους δυο αντιπάλους να είναι υπό πίεση και με ανάγκη για βαθμούς. Μετά το ρεπό της η Ν.Αμισός θέλει να βρει τον καλό της εαυτό και να πάρει την νίκη, για τον ίδιο σκοπό και η ομάδα των Σιταγρών. Τέλος ο Ξηροπόταμος θέλει διακαώς την νίκη απέναντι στον Δουμπέσα που και αυτός από την μεριά του ενώ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να πάρει βαθμούς. Ρεπό ο πρωτοπόρος Πανδραμαϊκός που θέλει να δει ισοπαλίες για να κρατήσει την διαφορά από τους διώκτες του.

H 8η αγωνιστική ανα­λυτικά

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
Αθόρυβη και με πολύ χαμηλό προφίλ η ομάδα της Πετρούσας έχει ανέβει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Έχουν κρατήσει το αήττητο και θα προσθέσουν να κάνουν το ίδιο στο τοπικό ντέρμπι με την Προσοτσάνη οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας υπό τις οδηγίες του Δημή­τρη Κυριακίδη. Δεν μάγεψε στο τελευταίο παιχνίδι αλλά πήρε την ουσία κά­νοντας και συντήρηση για αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Προσοτσάνης πέρασε με το ίδιο σκορ από το Φωτολίβος και επέ­στρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Χωριστή με το βαρύ 1-4. Ο Γιώργος Λάλας είδε τους παίκτες με μεγάλη όρεξη και αυτα­πάρνηση να κάνουν τα πά­ντα για να φύγουν νικητές από το τελευταίο παιχνίδι. Θα δούμε ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας και της δυναμικής των δυο ομάδων. Ένα παιχνίδι που θα μετρήσουν δυνάμεις για μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ – Α.Ε. ΒΡΥΣΗΣ
Στην έδρα του μετά από το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε κόντρα στον Δουμπέσα επιστρέφει το Δοξάτο που θα επιδιώξει να ανεβάσει πιο ψηλά την συγκομιδή βαθμών. Θα βρει απέναντί του αντίπαλο που προέρχεται από εντός έδρας ήττα και σίγουρα θα προσπαθήσει να ρεφάρει. Πάντως, εντός έδρας, η ομάδα του Γιάννη Ούμπαση παρουσιάζεται με αυτοπεποίθηση για βαθμούς και χωρίς προ­βλήματα, θα επιδιώξει να βάλει βαθμούς στο «τσε­πάκι». Η Κ. Βρύση θέλει την τρίτη νίκη μακριά από την έδρα της και μετά την ήττα από τον πρωτοπόρο θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν θα έχει στην διάθεση του ο Γιώργος Ζι­ώγας τους τιμωρημένους της περασμένης αγωνιστι­κής. Αμφίρροπα παιχνίδια με ένταση και ενδιαφέρον ως το φινάλε.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΑΘ. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ
Ο Ξηροπόταμος με συνεχή βελτίωση στην εικόνα της ομάδας θέλει να βάλει ένα τρίποντο στο τσουβάλι του και να ανέβει στην βαθμολογία. Μετά από 7 παιχνίδια έχει μικρή συγκομιδή βαθμών αλλά δείχνει βελτίωση που είναι απαραίτητη για την συνέ­χεια. Ο Τάκης Στάμογλου έχει τον τρόπο να παίρνει αθόρυβα και με όποιον τρόπο χρειαστεί βαθμούς από τέτοια παιχνίδια. Από την άλλη η ομάδα του Λεωνίδα Βογιατζόγλου παίζει καλό ποδόσφαι­ρο, έχει τρεξίματα αλλά δυσκολεύεται να μαζέψει βαθμούς που θα λείπουν στο ταμείο στα τέλη του πρωταθλήματος. Θα φανεί αν η εμπειρία υπερισχύσει από τα νιάτα. Ένα παιχνίδι που έχει καθαρά αυτό το δίλλημα.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ – Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ
Ο θάνατος σου η ζωή μου. Είναι ένα παιχνίδι που και οι δυο αντίπαλοι θέλουν διακαώς. Σε πίεση και οι δύο ομάδες προ­σπαθούν να κάνουν ένα restart για να έχουν μια καλύτερη συνέχεια στο δύσκολο φετινό πρωτά­θλημα. Το Φωτολίβος με πολλά προβλήματα φέτος δείχνει να μην μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό για να μπορέσει να πάρει ψυ­χολογία και να ανέβει στην βαθμολογία. Ο Δημήτρης Βασιλειάδης έχει χτυπήσει το καμπανάκι εδώ και 4 αγωνιστικές για ενίσχυση και ανασύνταξη. Τα Κύργια ήθελαν ένα καλό ξεκίνημα φέτος αφού είχαν υψηλές βλέψεις. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και άπαντες είναι απογοητευμένοι στον σύλλογο, με τον προπο­νητή Χρήστο Ζεκερίδη να αναλαμβάνει την ευθύνη στις ήττες της ομάδας. Ένα παιχνίδι που δεν μπορού­με να πούμε πολλά για το φαβορί. Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Πά­ντως ένα παιχνίδι που όποιος το χάσει χάνεται.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ
Οι Αμπελόκηποι δίνουν το τρίτο παιχνίδι χωρίς να έχουν νικήσει και θα το επιδιώξουν μακριά από το «σπίτι» του. Γίνονται έργα στο γήπεδο Κραχτίδη και έτσι δήλωσε έδρα το γήπεδο του Μαυροβάτου. Κόντρα στον Βώλακα έπαιξε αρ­κετά καλά αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη, ενώ στα θετικά οι επιστροφές ποδοσφαιριστών για τον Γιάννη Ιωαννίδη. Υψηλές βλέψεις έχει φέτος η ομάδα που αν ρίξεις μια μάτια στο ρόστερ βλέπεις πολύ ποιότητα αλλά και αρκετούς παίκτες πρώτης γραμ­μής. Λίγο οι απουσίες, λίγο η ποιότητα του αντιπάλου, λίγο το κακό ξεκίνημα στο ματς, έφεραν την ήττα στην Πετρούσα. Ο Καλα­μώνας δεν έχει παρά να κοιτάξει μπροστά, έχοντας ένα ακόμη δύσκολο ματς μπροστά του. Η ομάδα του Κυριάκου Παπαδό­πουλου θα προσπαθήσει με ό,τι διαθέσιμο «όπλο» έχει να πάρει ό,τι καλύτερο από αυτό το παιχνί­δι, γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Ένα παιχνίδι με φαβορί την γηπεδούχο Α.Ε.Αμπελοκήπων.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ -ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
Ο τοπικός Ορφέας μετά από το αναβληθέν παιχνίδι έκανε ένα φιλι­κό για να μην χάσει τον αγωνιστικό ρυθμό του. Η ομάδα του Γιώργου Περσιανλή δείχνει σταθερότητα και με καλό επιθετικό ποδόσφαιρο δείχνει ότι μπορεί να κοιτάξει και πιο ψηλά. Η ομάδα του Βώλακα μετά το θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα των Αμπελοκήπων θα πάει στην Χωριστή για να κάνει ότι έκανε και πέρσι. Να ψάξει για το διπλό που θα την ανεβάσει κι άλλο στην βαθμολογία. Η ομάδα του Λευτέρη Ροδίτη δείχνει να βγάζει πολύ καλά στοιχεία στο γήπεδο και με ποδόσφαιρο τακτι­κής έχοντας και τις απαραίτητες δυνάμεις παρουσιάζεται με πολύ καλό πρόσωπο και την φετινή σε­ζόν. Αναμένεται καλό παιχνίδι και πολλές συγκινήσεις.

ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ – ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
Στους Σιταγρούς θα δοκιμαστεί για ένα ακόμα παιχνίδι η τοπική ομάδα που και φέτος έχει προ­βλήματα συγκομιδής βαθμών. Έρχονται από ρεπό και είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους και να παρουσια­στούν καλύτεροι από κάθε άλλη φορά. Ο Βασίλης Σαρακασίδης για την ομάδα των Σιταγρών κάνει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια για να κρατήσει την ομάδα σε ανταγωνιστικά επίπεδα. Η απου­σία έμπειρων παικτών αλλά και του μικρού ρόστερ κάνει δύσκολη την δουλειά για τον οποιονδήποτε στην πρώτη κατηγορία. Παλεύει τα παιχνίδια, μπορούσε να είχε κάποιους βαθμούς ακόμα, αλλά η τύχη της γύρισε την πλάτη. Η Ν. Αμισός του Γιώργου Πολυχρο­νίδη με νεανικό ρόστερ αλλά με ομοιογένεια από την περσινή σεζόν έκανε ένα καλό ξεκίνημα στην φετινή κούρσα για το πρωτάθλη­μα. Στα δύσκολα παιχνίδια πήρε κάποιους σημαντικούς βαθμούς. Σκοράρει με σχετική ευχέρεια και θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα τω Σιταγρών που αν παρουσιαστεί σοβαρή και αποτε­λεσματική μπορεί να φύγει και με τους τρεις βαθμούς από την έδρα των αετών. Ένα παιχνίδι αμφίρ­ροπο με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε στο γήπεδο των Σιταγρών.

ΡΕΠΟ Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ

A κατηγορία βαθμολογία 2018-19

1 Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 19
2 ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 15
3 Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 14
4 Γ.Σ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 13
5 ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 12
6 ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 11*
7 ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 10
8 Α.Ε ΚΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ 9
9 ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΣΟΥ 7*
10 Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ 7
11 ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 6
12 ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ 3
13 ΜΑΥΡ. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ 3
14 ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 3
15 Μ. ΑΛ.ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 2

* Ένα παιχνίδι λιγότερο 7/11

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!