«Να φτιάξουμε μία ομάδα να παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο!»

0
3819

Ο προπονητής της Δό­ξας Δράμας, Στάικος Βεργέτης σε συνέντευξη του μίλησε για την απόφαση του να αναλάβει τους “Μαυραετούς” και για την συνεργασία με τον ιδι­οκτήτη Γιάννη Μπύρο.

-Ποιοι ήταν οι λόγοι που επιλέξατε τη Δόξα για να συνεχίσετε την προπο­νητική σας καριέρα;

Από την πρώτη συζή­τηση που έκανα με τους ανθρώπους της Δόξας, κατάλαβα ότι έχουν ένα όραμα για την ομάδα. Οι στόχοι που έχουν με βρίσκουν απολύτως σύμ­φωνο και επομένως δεν δυσκολεύτηκα να απαντή­σω θετικά.

-Ποιοι είναι οι στόχοι για τη φετινή χρονιά;

Σε αυτήν τη φάση που βρισκόμαστε, προσπα­θούμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα παίζει επιθετικό και καλό πο­δόσφαιρο. Είμαστε στη διαδικασία που παλεύου­με για να το πετύχουμε και αν το καταφέρουμε θα είμαστε έτοιμοι για να κυνηγήσουμε την άνοδο στη Super League!

-Η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, σας αφήνει ικανοποιημένο;

Η ομάδα σε κάποια θέμα­τα έχει πολύ καλά στοιχεί­α, ωστόσο υπάρχουν και θέματα που χρειάζεται να βελτιώσουμε. Είναι φυσι­ολογικό για την περίοδο που διανύουμε. Νομίζω πως ακόμα βρισκόμαστε στο 50% πάνω σε αυτό που θέλουμε να φτάσου­με. Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά είμαστε κάπου στη μέση της διαδρομής.

-Μεταγραφικά υπάρχει κάποια περίπτωση νέα προσθήκης στο ρόστερ;

Νομίζω πως με την προ­σθήκη του Ισπανού Πέρεθ έχει κλείσει το ρόστερ.

-Η συνεργασία σας με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, κ. Μπύρο πως είναι;

Είναι πάρα πολύ καλή.Μιλάμε καθημερινά για θέματα της ομάδας και προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο. Επειδή τυγχάνει να λέγονται πολλά για τον κ. Μπύρο, εγώ έχω δει έναν αξιόλογο άνθρωπο ο οποίος έχει μεράκι για τον τόπο του, έχει αγάπη για την ομάδα
και επομένως είναι φυσιολογικό να έχει κάποιες απαιτήσεις από τη στιγμή που προσφέρει κάποια πράγματα.

-Πλησιάζει το παιχνίδι για το Κύπελλο με τη Νίκη Βόλου. Έχει βλέψεις σε αυτήν τη διοργάνωση η Δόξα;

Φυσικά. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι εκτός έδρας αλλά και διότι είναι νοκ – άουτ. Θέλουμε την πρόκριση στους “32” γιατί έτσι θα φέρουμε ακόμα πιο δυνατούς αντιπάλους στη Δράμα και θα μπορέσουμε να δούμε και εμείς τις δυνάμεις μας απέναντι σε ομάδες υψηλότερης κατηγορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ